Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Hurjaa ilotulitusta luvassa! – Kanadan superjunnut mukaan alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin

Adam Fantilli pelaa USHL:ssä Chicago Steelin riveissä.
AOP

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisat käydään tänä keväänä Saksassa. Kisat käynnistyvät tulevana viikonloppuna. Turnauksen suurimmat suosikit ovat tuttuun tyyliin Kanada, Yhdysvallat, Suomi ja Ruotsi. Turnauksessa ei ole Venäjän joukkuetta, joten yksi suurista mestarisuosikeista on poissa. Turnauksessa on mukana yhteensä kahdeksan joukkuetta ja Kanada sai turnaukseen ikäluokkansa suurimmat tähdet.

Kanada on julkaissut joukkueensa tällä viikolla Saksassa alkaviin alle 18-vuotiaden MM-kisoihin. Kanadan joukkuetta valmentaa 46-vuotias Nolan Baumgartner, joka toimi aina tähän kauteen saakka Vancouver Canucksin apuvalmentajana Travis Greenin johtoryhmässä. Baumgartner sai yhdessä Greenin kanssa potkut kesken kauden ja Calgarysta kotoisin olevalla valmentajalla oli mahdollisuus toimia myös Kanadan a-maajoukkueen apuvalmentajana Pekingin talviolympialaisissa helmikuussa.

Baumgartnerin valmentamalta Kanadalta odotetaan turnauksesta vain kultaa ja siihen antaa hyvät mahdollisuudet tulevaisuuden superpelaajaksi kaavailtu Connor Bedard ja Adam Fantilli, jotka ovat mukana joukkueessa. Kumpikin on varauskelpoinen vasta kesän 2023 NHL:n varaustilaisuudessa.

175 senttinen Pohjois-Vancouverista kotoisin oleva Bedard pelasi tällä kaudella jo alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Niissä kisoissa hyökkääjä iski kahteen otteluun neljä maalia ja viisi tehopistettä ennen kuin kisat keskeytettiin. WHL:ssä Bedard iski Regina Patsin riveissä 62 otteluun sata tehopistettä joista 51 olivat maaleja. Bedard oli WHL:n pistepörssin neljäs.

WHL:n pistepörssin voitti Red Deer Rebelsin Arshdeep Bains 112 tehopisteellä. Bains on Vancouver Canucksin varaama laitahyökkääjä. Bedardin hyvistä tehoista huolimatta Pats ei selvittänyt tietään WHL:n pudotuspeleihin vaan jäi divisioonassaan viimeiseksi.

Viime kaudella Bedard iski alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa seitsemään peliin tehot 7+7.

Bedardia vuoden vanhempi Fantilli on kotoisin Nobletonin kaupungista, Ontarion provinssista. 191 senttinen keskushyökkääjä on edustanut tämän ja edellisen kauden ajan Chicago Steelin joukkuetta USHL:ssä. Menneellä kaudella hyökkääjä takoi 54 peliin 74 tehopistettä. Ensi kaudella Fantilli pelaa Michiganin yliopistossa.

Kanada kohtaa alkulohkon otteluissa Yhdysvallat, Saksan ja Tshekin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat