Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueen tähtihyökkääjälle luvassa hurja palkankorotus – ”Hän on ollut uskomaton!”

Matthew Tkachuk Calgary Flamesin paidassa.
AOP

NHL:ssä on tällä kaudella nähty melkoisia yllätyksiä ja yksi suurimmista yllätyksistä on ollut Calgary Flames. Darryl Sutterin valmennukseen viime kaudella siirtynyt Flames on ollut läpi kauden äärimmäisen vahva joukkue ja taistelee Tyynenmeren divisioonan voitosta. Sutter on onnistunut luomaan joukkueelle vahvan pelitavan, jossa kiekonriistot ovat keskeisessä roolissa vahvan maalivahtipelin tukemana. Yksi pelitavan tuomista onnistujista on koko ykköskenttä ja tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk.

Darryl Sutterin valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Calgary Flames on ollut tällä kaudella todella vahva joukkue. Flames on pelannut yksittäisiä hetkiä lukuunottamatta vahvaa kiekkoa läpi runkosarjan ja tällä hetkellä joukkue on lähes varmasti koko NHL:n läntisen konferenssin kakkonen. Läntisessä konferenssissa ykköspaikan vie nimiinsä Colorado Avalanche, joka on kenties koko sarjan suurin suosikki Stanley Cup -mestariksi.

Flamesin vahvan pelin tuotteena on ollut hurja ykköskenttä. Ruotsalaissentteri Elias Lindholm pelaa vahvaa kahdensuunnan peliä Johnny Gaudreaun sekä Matthew Tkachukin välillä ja se tarjoaa huippulaitureille vapauksia pelin suhteen. Esimerkiksi Gaudreau on pelannut runkosarjassa uransa tehokkainta jääkiekkoa kuten myös maanmiehensä Tkachuk.

Tkachuk on ollut uskomaton tällä kaudella, sillä hyökkääjä on tehnyt 73 peliin toistaiseksi 92 tehopistettä ja 37 maalia. Yhdysvaltalainen tulee rikkomaan tällä kaudella sadan tehopisteen rajan ja suurella todennäköisyydellä myös 40 maalin rajapyykin. Tämä tarkoittaa sitä, että kesällä rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tuleva Tkachuk tulee saamaan hurjan jatkosopimuksen.

Matthewn veli Brady Tkachuk teki vastikään Ottawa Senatorsin kanssa seitsemän vuoden jatkosopimuksen reilun kahdeksan miljoonan dollarin kausipalkalla. Matthew tulee saamaan palkkana vähintään saman, mutta todennäköisesti vuoden enemmän.

Tkachuk on tällä hetkellä 24-vuotias pelaaja ja Flamesin organisaatiossa halutaan varmasti suojata voimahyökkääjän parhaat pelivuodet. Mikäli Tkachuk tekee kahdeksan vuoden jatkon, niin sopimuksen päättyessä hyökkääjä on vasta 32-vuotias ja peliuraa ilman loukkaantumisia lukuisia jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL