Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Nämä suomalaistähdet ovat vapautumassa NHL:stä Leijonien käyttöön MM-kotikisoihin!

Henri Jokiharju Sabres paidassa.
AOP

Jääkiekon MM-kisat ovat suomalaiselle jääkiekkoyleisölle kauden päätapahtuma. Tänä vuonna MM-kisat pelataan Suomessa, kun pääpelipaikkana toimii Tampereen Nokia Areena ja toinen alkulohko pelataan Helsingin vanhassa jäähallissa. Jukka Jalosen valmentamat Leijonat ovat saamassa tänä keväänä hyvän määrän pelaajia NHL:stä käyttöönsä mikäli vain tarvetta on.

Olympiakultaa Pekingin talviolympialaisissa voittanut Suomen jääkiekkomaajoukkue on saamassa hyvän määrän pelaajia NHL:stä MM-kotikisoihin. Jukka Jalonen luo kuitenkin runkon Euroopassa pelaavista pelaajista, joten ihan liikaa NHL tähti ei tulla Tampereella näkemään ainakaan Suomen paidassa. Kiekkofani.com listaa tässä artikkelissa kaikki NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäävät joukkueet joista löytyy suomalaispelaajia.

NHL:n läntinen konferenssi

Tällä hetkellä on selvää, että NHL:n läntisestä konferenssista ulos pudotuspeleistä jää suomalaisittain mielenkiintoisista joukkueista Seattle Kraken, Chicago Blackhawks, Winnipeg Jets ja San Jose Sharks. Krakenin pelaajista Joonas Donskoilla on sopimusta vielä jäljellä ja hän vapautuu varmasti käyttöön. Sharksin ja Blackhawksin maalivahdit Kaapo Kähkönen sekä Kevin Lankinen ovat ikävässä tilanteessa MM-kisojen suhteen, sillä pelaajien sopimukset ovat katkolla. Jetsistä löytyy suomalaisia kaksi kappaletta, mutta Ville Heinola ja Kristian Vesalainen jatkavat kauttaan AHL:n pudotuspeleissä Manitoba Moosen riveissä.

Tällä hetkellä mielenkiintoista on nähdä miten Dallas Starsin tai Nashville Predatorsin käy. Jos toinen näistä joukkueista jää ulos pudotuspeleistä, niin suomalaisia on useampia tarjolla. Leijonille Starsin jääminen ulos pudotuspeleistä olisi lottovoitto.

NHL:n itäinen konferenssi

Mikäli otsikoita halutaan lisää Leijonien MM-kisajoukkueen ympärille, niin niitä saadaan varmasti mikäli Patrik Laine päättää lähteä MM-kisoihin. Columbus Blue Jacketsin kausi päättyy NHL:n runkosarjaan, mutta Laineella on sopimusneuvottelut rajoitettuna vapaana agenttina edessä. Philadelphia Flyersista löytyy Rasmus Ristolainen, mutta turkulaislähtöistä puolustajaa ei MM-kisat ole aiemminkaan napanneet.

Montreal Canadiensista löytyy yksi voimahyökkääjä, kun Joel Armialla on sopimustilanne erinomainen ja mikäli terveyttä riittää, niin varmasti olisi pelihalujakin jatkaa kautta. Buffalo Sabresin riveistä Leijonat voisivat saada huippupuolustajan mukaan kotikisoihin, sillä Henri Jokiharjun sopimustilanne on erinomainen ja suomalaisella on takanaan vahva kausi maailman parhaassa kiekkoliigassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat