Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tästä syystä Helsingin Jokerien portti Mestikseen on kiinni!

Jokerit juhlii maalia.
AOP

Suomalaisessa jääkiekossa eletään äärimmäisen mielenkiintoista kevättä. Liigassa on pudotuspelit kovalla vauhdilla käynnissä ja mukana on enää neljä sarjan parasta joukkuetta. Mestiksessä ollaan edetty siihen vaiheeseen, että yksi välieräjoukkue on vielä selvittämättä. Helsingin Jokerit tuo omalla panoksellaan lisää mielenkiintoa suomalaiseen kiekkokevääseen, sillä joukkue vetäytyi KHL:stä ja nyt on auki, missä joukkue ensi kaudella pelaa.

Suomalaisen jääkiekon tähtihetkiä eletään isosti tällä hetkellä. Käynnissä ovat äärimmäisen mielenkiintoiset Liigan pudotuspelit, jossa pelataan paikasta finaaleissa. Viime kaudella Suomen mestaruuden näytöstyyliin voittanut Rauman Lukko tippui jatkosta jo puolivälierissä, mutta viime kaudella neljän parhaan joukkoon yltäneistä joukkueista ovat vielä Turun Palloseura ja Tampereen Tappara mukana.

Kevään pudotuspelien jälkeen Suomessa käydään ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013 jääkiekon MM-kisoja. Jääkiekon MM-kisoissa Suomi on kaksissa edellisissä kisoissa pelannut loppuottelussa Kanadaa vastaan. Kisat pelataan Tampereella Nokia Areenassa ja Helsingissä kaupungin vanhassa jäähallissa.

Keväällä nähdään varmasti myös ratkaisuja KHL:stä poistuneen Helsingin Jokerien suhteen. Jokerit on tällä hetkellä Jari Kurrin omistuksessa ja taustalla on Kurrin ohella myös venäläisomistusta. Helsinkiläisorganisaatiossa on tällä hetkellä iso selvitystyö käynnissä tulevaisuudesta ja Ylen lähteiden mukaan Kurri on käynyt pienimuotoisia keskusteluja Liigan kanssa.

Jossain väleissä on pyörinyt suunnitelmat sen suhteen, että Jokerit siirtyisi pelaamaan Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen. Helsingin Jokerien organisaation kannalta siirto olisi varmasti pitkässä juoksussa paras, mutta tämän siirron tielle tulee Liiga.

Jokerit on Suomen merkittävin organisaatio mitä tulee tunnettavuuteen ja median kiinnostukseen. Liigan kaltainen iso organisaatio ei päästä vahinkoa tapahtumaan, jossa Jokerit olisi vetämässä Kupittaalla hallia TUTOa vastaan täyteen, kun TPS pelaisi 3000 katsojalle kotipeliä HIFK:ta vastaan omassa hallissaan.

Suurimmalla todennäköisyydellä Helsingin Jokerit ei pelaa ensi kaudella missään, mutta paluu kaukaloihin tapahtuu kaudelle 2023-24. Yllättyä ei toki saa mikäli Jokereiden taustat saadaan järjestettyä puhtaaksi ja narripaidat kiekkoilevat Liigassa ensi syyskuussa, kun uusi kausi lyödään käyntiin. Mestiksessä Jokereita ei tulla näkemään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga