Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara kahta ottelua vaille valmis finaalijoukkue! – KooKoolla liian suuri vuori kiivettävänä

Tapparan pelaajat juhlii, AOP Mika Kylmäniemi
AOP

Liigan pudotuspelit ovat kovassa vauhdissa ja paikasta auringossa käydään kovaa taistelua. Runkosarjan voittanut Tampereen Tappara vääntää kovaa sarjaa Kouvolan KooKoota vastaan. Tappara johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1 ennen tiistaina pelattavaa sarjan neljättä ottelua. Ottelu pelataan Kouvolassa ja se tulee olemaan Tapparan viimeinen visiitti kyseiseen kaupunkiin tällä kaudella.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara johtaa välieräsarjaa Kouvolan KooKoota vastaan kolmen pelin jälkeen voitoin 2-1. Tappara hävisi ottelusarjan ensimmäisen ottelun Nokia Areenalla, vaikka johti ottelua jo avauserässä 2-0 -lukemin ja toisen erän lopulla luvuin 3-2. Tämän jälkeen joukkue on onnistunut voittamaan kaksi peliä putkeen ja ottamaan kuskin paikan sarjassa.

Tapparan pelaaminen on parantunut merkittävästi ensimmäisen ottelun jälkeen, jossa joukkue oli jo isosti hallitsevampi osapuoli. Syystä jota tuskin kukaan tietää, Tappara nosti 2-0 -johtomaalin jälkeen jalan kaasulta ja otti KooKoon mukaan otteluun. Ensimmäisen ottelun jälkeen Tappara on ollut selvästi vahvempi ja onnistunut voittamaan kaksi seuraavaa peliä näytöstyyliin.

Tiistain ottelussa kaikki paineet on kotijoukkueella. KooKoon on lyötävä paras peli pöytään ja otettava voitto mikäli joukkue mielii vielä taistella paikasta Liigan loppuotteluissa. Mikäli Tappara hoitaa tiistaisen pelin, niin sarja on torstaina ensimmäisen kerran Tampereella katkolla kirvesrinnoille.

Ottelusarja on käytännössä kahta ottelua vaille valmis. Vaikka KooKoo löisikin parasta tiskiin kotipelissään, niin joukkueella ei ole käytännössä mitään osa-aluetta enää pelissään, jolla se pystyisi merkittävästi Tapparan ylipelaamaan. Maalivahtipeli on ainoa, sillä jos Nick Malik lyö luukut kiinni, niin Tapparalla on paljon töitä edessään. Siitäkin huolimatta KooKoon pitäisi pystyä maaleja tekemään.

Tiistain ottelussa nähdään todennäköisesti sarjan paras peli KooKoolta, mutta se tuskin riittää voittoon. Kun Tappara hoitaa ottelun nimiinsä, niin Olli Salon valmentaman joukkueen selkäranka katkeaa lopullisesti ja sarja on viidessä pelissä ohi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga