Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaisten pistepörssissä kova taistelu voitosta – ”Mitä vaan voi käydä!”

Mikko Rantanen, Colorado Avalanche kotipaita
AOP

NHL:ssä on jäljellä enää noin kymmenen ottelua runkosarjaa jäljellä, jonka jälkeen puolet sarjan 32 joukkueesta jatkaa matkaansa pudotuspeleissä. Pudotuspeleissä joukkueet pyrkivät voittamaan neljä ottelusarjaa putkeen ja ottamaan 16 voittoa, jotka johtavat Stanley Cupin voittoon. Suomalaispelaajat ovat vahvoja ehdokkaita Stanley Cupin voittoon tällä kaudella, mutta ennen isoja pelejä on selvitettävä, kuka on maan sisäisen pistepörssin kovin.

NHL:ssä eletään jälleen todella mielenkiintoista kautta suomalaisten pelaajien osalta. Tällä kaudella sarjassa neljä pelaajaa rikkonut 30 maalin rajan, kun tässä ovat onnistuneet Mikko Rantanen, Aleksander Barkov, Sebastian Aho ja Roope Hintz. Suomessa saattaa kauden päätteeksi olla viisi 30 maalin miestä mikäli viime aikoina heikomassa vireessä ollut Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine löytää maalivainun. Tamperelaisella on koossa 25 maalia ja yhteensä 53 pistettä tällä hetkellä.

Suomalaisittain pistepörssiä johtaa tällä hetkellä Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Rantanen. Varsinais-Suomesta kotoisin oleva Rantanen on iskenyt 69 peliin 86 tehopistettä ja näistä 35 on maaleja. Rantanen johtaa samalla maan sisäistä maalipörssiä. Rantasen kohdalla on vielä iso mahdollisuus sille, että hyökkääjä iskee 40 maalia ja sata pistettä samalla kaudella.

Pistepörssin toista paikkaa pitää hallussaan Panthersin kapteeni Barkov. Tamperelaishyökkääjä on pelannut loukkaantumisten takia kymmenen peliä vähemmän kuin Rantanen, mutta on iskenyt pisteitä 79 kappaletta. Barkovilla on koossa 34 maalia, mikä on älyttömän kova suoritus. Suomalaisten välisessä taistelussa mitä vaan voi käydä.

Suomalaisten sisäisen pistepörssin voitto ratkeaa näiden kahden pelaajan välillä, sillä kolmantena olevalla Aholla on koossa vain 72 tehopistettä. Eroa kärkeen on 14 pistettä eikä Carolina Hurricanesilla ole enää isoja panoksia loppukauden peleissä, sillä Metropolien divisioonan voitto on lähes varma.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL