Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Auston Matthewsin hurja viikko sai palkinnon! – NHL-viikon tähdissä uusia nimiä

Auston Matthews missaa kauden alun.
AOP

NHL:ssä on jaettu jälleen viikon tähtipelaajille palkintoja. Ykköstähti löytyy täysin oikeutetusti Kanadan huippujoukkueesta, kun yhdysvaltalaissentteri Auston Matthews peliviikon tehokkain pelaaja. Kaksi muuta tähteä menivät myös pudotuspeleijoukkueisiin NHL:n itäisen konferenssin puolelle.

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews valittiin NHL:n menneen peliviikon ykköstähdeksi. Kakkostähti on Washington Capitalsin huippupuolustaja John Carlson ja kolmostähti Florida Panthersin tehokkain pelaaja, kanadalaislaituri Jonathan Huberdeau.

Maple Leafsin Matthews nosti viikon otteluissa maalimääränsä koko kauden osalta hurjaan lukemaan 58. Matthews takoi viikon neljään peliin seitsemän maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Viikon otteluissa Leafs varmisti paikkansa pudotuspeleihin ja yhdysvaltalainen rikkoi Maple Leafsin yhden kauden maaliennätyksen, joka oli aiemmin Rick Vaiven nimissä. Vaiven ennätys oli 56 maalia.

Capitalsin yhdysvaltalaispuolustaja Carlson pelasi vahvan viikon joukkueensa takalinjoilla. Kokenut puolustaja teki viikon kolmeen peliin hurjat tehot 3+5. Capitals nousi viikon otteluiden myötä 90 pisteeseen ja pitää kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta. Carlson iski viikon ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan tehot 2+2 ja uransa 27. voittomaalin, kun Capitals otti voiton 4-3 -lukemin.

Panthersin pistepörssiä johtava kanadalaislaituri Huberdeau oli viikon kolmostähti. Huberdeau iski seitsemän tehopistettä joukkueen viikon kolmeen otteluun. Panthers on tällä hetkellä sarjan kärkipäässä 108 pistettä keränneenä. Huberdeaun huippuilta osui Maple Leafsia vastaan pelatussa ottelussa, jossa syntyi tehot 2+3. Panthers käänsi ottelun 5-1 -tappioasemasta 7-6 -voitoksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL