Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS murskasi kesyn Ilveksen – ”Viimeistely oli herkkää…”

TPS juhli faniensa edessä.
AOP

Turun Palloseura otti upean voiton välieräsarjan toisesta ottelusta Tampereen Ilvestä vastaan. TPS kuritti kesyä Ilvestä tylyin lukemin ja tasoitti ottelusarjan voitot. Ottelusarja jatkuu tiistaina Tampereella ja palaa neljänteen peliin Turkuun ensi keskiviikoksi.

Turun Palloseura tyylitteli komean 6-0 -voiton Tampereen Ilveksestä ja tasoitti ottelusarjan voitot lukemiin 1-1. Ottelua oli seuraamassa lähes 8000 katsojaa.

TPS:n suurin sankari ottelussa oli ykköskentän laitahyökkääjä Mikael Pyyhtiä, joka iski kolme maalia ottelussa. Pyyhtiän maaleihin esityön teki Markus Nurmi, joten ykkösketjun laiturit viettivät kolmen tehopisteen iltoja.

Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Jack Rodewald, Eetu Liukas ja Samuli Vainionpää. Andrei Kareyev torjui 20 laukausta pudotuspelien toisen nollapelin eteen.

Ilveksen maalilla kolmanteen erään pois vaihdettu Marek Langhamer otti 18 torjuntaa. Kolmannessa erässä vieraiden maalilla pelannut venäläiskassari Vadim Zherenko torjui kymmenen laukausta.

Kotijoukkueen päävalmentaja Jussi Ahokas oli tosi tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Ensimmäinen erä oli hyvä, viimeistely oli herkkää tänään. Hyökättiin hyvin ja puolustettiin kärsivällisesti. Toinen erä oli tyly eikä Ilvekselle paljoa annettu siimaa.

Ahokas oli tyytyväinen koko joukkueen suorittamiseen, mutta halusi nostaa vain Kareyevin nollapelin muiden yläpuolelle.

– Andyn nollapeli ilahduttaa tosi paljon. Tämä on vain yksi kiinnitys ja yksi voitto täytyy vähintään Tampereelta hakea. Kaikki neljä ketjua pelasivat laadukkaan pelin, joten tästä on hyvä jatkaa.

Ottelusarjan seuraava peli on tiistaina Tampereella. Neljällä otteluvoitolla lunastaa paikan Liigan finaaleihin, jossa toisena osapuolena on Tampereen Tappara tai Kouvolan KooKoo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga