Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Tämä NHL-pelaaja on tehnyt todellisen läpimurron – ”Palkka ei enää aiheuta epäillyksiä”

New Jersey Devils ja Jack Hughes
AOP

NHL:ssä on viime vuosina tehty paljon sopimuksia, joissa nuoret pelaajat saavat pitkän ja suhteellisen arvokkaan sopimuksen. Näitä sopimuksia annetaan usein jo tulokassopimuksella pelaaville pelaajille, joten kokemustakaan NHL:stä ei ole vielä ihan liikaa ollut. Yksi tällainen pelaaja löytyy New Jersey Devilsin riveistä, joka on tällä kaudella osoittanut epäilykset turhiksi.

Vuonna 2019 elettiin mielenkiintoista kevättä ja alkukesää suomalaisittain. Leijonat olivat voittaneet Slovakiassa pelatuissa MM-kisoissa historiansa kolmannen maailmanmestaruuden ja NHL:n varaustilaisuudessa kultaa voittanut turkulaislaituri Kaapo Kakko oli lähellä ykkösvarausta.

Lopulta Kakko varattiin NHL:n vasta toisena, kun New York Rangers poimi suomalaisen riveihinsä. Ykkösenä tuossa varaustilaisuudessa napattiin Yhdysvaltain Jack Hughes. Joukkueena toimi New Jersey Devils.

Ensimmäisten kausien ajan kummankin hyökkääjän tekemistä on seurattu tarkoin niin mediassa kuin fanienkin toimesta. Tällä hetkellä Manhattanin länsipuolella menee kovempaa, kun Hughes on uransa kolmannella kaudella noussut yli piste per peli -pelaajaksi.

Hughes sai aiemmin tällä kaudella kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Devilsiltä, jonka arvo yhtä kautta kohden on hurja kahdeksan miljoonaa kautta kohden. Ennen sopimuksen allekirjoittamista ykkösvarauksella oli NHL-pelejä alla vain reilu sata ja näissä oli syntynyt reilut 50 tehopistettä.

Tällä kaudella loukkaantumisten takia sivussakin ollut Hughes on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa noussut yli piste per peli -pelaajaksi, sillä 38 otteluun on syntynyt toistaiseksi 44 tehopistettä. Näillä otteilla pelatessa palkka ei enää aiheuta epäillyksiä.

Hughesin sopimus on organisaatiolle todella arvokas, sillä joukkueen hyökkäyksen kärjessä myös kapteeni Nico Hischierillä on pitkä ja tasoon nähden edullinen sopimus. Sveitsiläishyökkääjä tienaa vain reilut seitsemän miljoonaa dollaria kaudesta. Tämä antaa joukkueelle lähitulevaisuudessa loistavat mahdollisuudet menestymiseen, kun kärkipelaajat ovat markkinoihin nähden edullisesti kiinni pitkäksi ajaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Uncategorized