Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaishyökkääjälle uran avausmaali! – Joukkuekaveri teki NHL-historiaa

Matias Maccelli naulasi uransa ensimmäisen maalin. Arizona Coyotes Ottawa Senators
AOP

Arizona Coyotes otti NHL-kierroksen alkupään ottelussa Ottawa Senatorsista hienon voiton. Coyotesin ja Senatorsin välinen ottelu oli todella tapahtumarikas, sillä johdot vaihtuivat yllättävissä paikoissa. Ottelussa tehtiin myös suomalaista NHL-historiaa.

Arizona Coyotes juhli NHL:n kahden uudelleenrakennuksen keskellä majailevan joukkueen välisessä kamppailussa 8-5 -voittoa Ottawa Senatorsista. Coyotes karkasi ottelussa 4-0 -johtoon, mutta menetti johtonsa Senatorsin iskettyä viisi maalia putkeen. Coyotes ei tästä hätääntynyt vaan teki neljä ottelun viimeistä maalia hoitaen ottelun nimiinsä.

Coyotesilta kolme pelaajaa vietti vähintään neljän tehopisteen iltaa, kun Clayton Keller iski 2+2 tehot, Shayne Gostisbehere naulasi 1+3 tehot ja joukkueen kärkisentteri Nick Schmaltz teki NHL-historiaa.

Yhdysvaltalaishyökkääjä teki ensimmäisenä NHL-pelaajana kymmeneen vuoteen vähintään seitsemän tehopistettä otteluun naulaamalla 2+5 tehot ottelussa. Schmaltzin tehosaldo oli +5 ja yli 20 minuuttia ottelussa pelannut sentteri laukoi viidesti kohti maalia.

– Tämä oli yksi niistä illoista, kun kaikki onnistui toivomallani tavalla ja jokainen veto meni sisään. Tämä oli tosi mahtavaa, mutta ei tietenkään tapahdu kovin usein, kommentoi Schmaltz NHL.comin haastattelussa.

Coyotesilta muista maaleista vastasivat puolustaja Dysin Mayo, Lawson Crouse ja suomalaishyökkääjä Matias Maccelli, jolle maali oli uran ensimmäinen. Peli oli Maccellin uran toinen. AHL:ssä kovia tehoja paukuttanut laitahyökkääjä pelasi ottelussa reilut 11 minuuttia.

Maccelli sijoitti kiekon toisessa erässä Senatorsin maalivahti Matt Murrayn puikoista sisään, kun ottelua oli pelattu 32.35. Maccelli sai haltuunsa Phil Kesselin laukauksesta tulleen paluukiekon.

– Kiekko oli vapaana maalin edessä ja näin, että puikot olivat auki. Käänsin rystylle ja kiekko meni sisään. Ei siinä se kummempaa, Maccelli kuvaili maaliaan.

Vierailta loistavan pelin tehojen valossa pelasivat hyökkääjä Parker Kelly ja puolustaja Thomas Chabot. Kelly teki ottelussa kaksi maalia ja Chabot syötti kolme maalia. Kanadalaispuolustaja pelasi ottelussa reilut 27 minuuttia, joka oli viisi minuuttia enemmän kuin toiseksi eniten pelannut puolustaja Nick Holden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL