Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jokereista Liigaan palannut tähtihyökkääjä: ”Sitten olisi tarvinnut lisähappea”

Henrik Haapala yrittää maalia Samuel Jukurille.
AOP - Mika Kylmäniemi

Tampereen Ilves kaatoi Liigan torstain kahden ottelun kierroksella hallitsevan Suomen mestarin Rauman Lukon. Ilveksen paidassa debytoi Liigassa vain Tampereen Tapparaa urallaan edustanut laitahyökkääjä Henrik Haapala, joka pelasi ensimmäisen ottelunsa vuoteen.

Tampereen Ilves otti elintärkeän voiton Rauman Lukosta 3-2 -lukemin ja säilytti näin loistavat asemat vielä taistelussa Liigan runkosarjan voitosta. Ilves nousi voittonsa myötä Liigan kärkipaikalle ohi Tapparan, jolla on peli vähemmän pelattuna ja kaksi pistettä vähemmän kuin paikallisvastusjalla. Runkosarjan sijoitukset ratkeavat lopulta pistekeskiarvon mukaan, joten sarjataulukkoa luettaessa on syytä huomioida tämä.

Ilveksen voiton takuumiehenä hääri hyökkääjä Joni Ikonen, joka iski ottelulle alkutahdit ylivoimamaalillaan ensimmäisen erän loppupuolella. Maaliin saalisti syöttöpisteen Henrik Haapala, joka debytoi Ilveksen paidassa. Ikonen syötti kaksi Ilveksen muutakin maalia ja ollen mukana joukkueensa kaikissa maaleissa.

Marek Langhamer torjui kotijoukkueen maalilla 23 laukausta ja hänelle maalin onnistui tekemään vierasjoukkueelta Scott Pooley ja Sebastian Repo päätöserässä. Samuel Jukuri pelasi Lukon maalilla ja torjui 16 laukausta.

Jokereista tällä viikolla Ilvekseen siirtynyt Haapala pelasi heti debyyttiottelussaan kotijoukkueen ykköskentässä Balazs Sebokin ja kapteeni Eemeli Suomen rinnalla. Haapala oli paluustaan iloinen, mutta jaloissa painoi loppusummerin soidessa.

– Ensimmäinen erä tuntui hyvältä, mutta sitten olisi tarvinnut lisähappea. Hyvä, että päästiin maaliin, Haapala hymähti C Moren haastattelussa.

Ilveksellä on runkosarjaa jäljellä vielä yhdeksän ottelua. Perjantaina on luvassa jälleen uusi testi, kun kärkipaikasta joukkue käy kovan taistelun Tapparaa vastaan.

Ilves ja Lukko kohtaavat toisensa uudelleen ensi viikolla. Lukko pelaa sitä ennen kotiottelun lauantaina Porin Ässiä vastaan Satakunnan derbyssä ja matkaa sunnuntaina Lahteen Pelicansin vieraaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga