Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Siirtohuhuissa pyörivä kanukkihyökkääjä nosti arvoaan! – Iski hattutempun NHL-kierroksella

Boston Bruins, Jake DeBrusk
AOP

NHL:ssä yön kierroksella nähtiin monta suurimaalista ottelua, kun jokaisessa kierroksen kolmessa ottelussa syntyi vähintään seitsemän maalia. Kierroksen päättäneessä ottelussa Boston Bruins oli Los Angeles Kingsin vieraissa omaa luokkaansa.

Boston Bruins nappasi jo viidennen voiton NHL:ssä putkeen, kun joukkue kaatoi Los Angeles Kingsin vieraissa tylysti 7-0 -lukemin. Bruins katkaisi voitollaan Kingsin viiden ottelun mittaisen voittoputken, joka oli synyt toki pitkälti heikompien joukkueiden ansiosta.

Bruinsin sankareita ottelussa olivat ykköskentän hyökkääjät. Kanadalaishyökkääjä Jake DeBrusk iski uransa ensimmäisen hattutempun ja ottelussa yhteensä tehot 3+1, kun pääsi pelaamaan Patrice Bergeronin sekä Brad Marchandin rinnalle. Kokeneemmat huippupelaajat viettivät rauhallisempaa iltaa, kun Marchand syötti kaksi osumaa ja kokenut Bergeron teki 1+2 tehot.

Vierailta onnistui myös Erik Haulan johtama kakkoskenttä erinomaisesti. Haula iski itse kaksi maalia, Taylor Hall tehot 1+1 ja tshekkilaituri David Pastrnak teki myös esityön kahteen maaliin. Jeremy Swayman torjui vieraiden maalilla nollapelin ja tarvitsi tähän 34 torjuntaa.

DeBruskin arvo nousee

Viimeisen kahden kauden ajan Bruins-hyökkääjä DeBrusk on pyörinyt erilaisissa siirtohuhuissa. DeBrusk on profiloitunut NHL:ssä kakkos-kolmoskentän laitahyökkääjäksi, jolla on taitoa tehdä myös pisteitä. Heikosti sujunut viime kausi nosti huhuja vielä enemmän liikkeelle, sillä runkosarjassa syntyi vaivaiset 14 tehopistettä 41 otteluun. Tällä kaudella kanadalainen on tehnyt jo 14 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Entinen ykköskierroksen varaus pelaa tällä hetkellä reilun kolmen miljoonan dollarin palkalla ja hän on kesällä rajoitettu vapaa agentti. Mikäli hyökkääjä jatkaa maalien tekemistä, niin Bruinsin on turha pelaaja enää kaupata, mutta mikäli DeBrusk jatkaa epätasaista pelaamista, niin kauppaa on syytä miettiä. Kingsiä vastaan isketty hattutemppu ainakin nostaa pelaajan arvoa hetkellisesti ja varmasti tuo lisää kiinnostuneita joukkueita pelaajan ympärille.

NHL-kierroksen tulokset

Washington Capitals vs. Toronto Maple Leafs 3-5
New Jersey Devils vs. Vancouver Canucks 7-2
Los Angeles Kings vs. Boston Bruins 0-7

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL