Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kammottivissa kriiseissä rypeneelle NHL-organisaatiolle uusi GM – Seurahistorian nuorin urheilujohtaja!

Chicago Blackhawksin pelaajat tuulettaa.
AOP

NHL-organisaatio Chicago Blackhawks on valinnut uuden GM:n joukkueelle. GM:ksi on palkattu väliaikaisen GM:n nimikkeellä syksystä asti toiminut Kyle Davidson, jonka paikka vakinaistettiin. Blackhawks suoritti pitkän kartoituksen uudeksi GM:ksi, mutta Davidson koettiin parhaaksi vaihtoehdoksi.

Chicago Blackhawks on vakinaistanut väliaikaisen GM:n paikalla toimineen Kyle Davidsonin uudeksi GM:ksi. Davidson nousi apulaismanagerin paikalta GM:ksi, kun syksyllä paljastuneiden seksuaalirikosten takia GM:nä toiminut Stan Bowman joutui eroamaan tehtävistään. Samaan aikaan organisaatiosta lähti muitakin henkilöitä ja muun muassa Florida Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville joutui jättämään tehtävänsä. Quenneville toimi Blackhawksissa tapahtuneiden seksuaalirikosten aikaan joukkueen päävalmentajana.

Davidsonista tulee samalla koko Blackhawksin seurahistorian nuorin GM vain 33-vuotiaana. Davidsonilla ei ollut mitään vaikuttavaa pelaajauraa takanaan vaan mies siirtyi organisaation palveluksiin jo kaudella 2010-11 jonkinlaiseksi analyytikoksi. Sittemmin Davidson on edennyt urallaan ja hänet ylennettiin kaudeksi 2019-20 joukkueen apumanageriksi.

Sudburyn kaupungista, Kanadan Ontariosta kotoisin olevalla Davidsonilla on paljon tehtävää Blackhawksin kanssa tulevina kausina. Ensi kauden jälkeen pitkäaikaisten luottopelaajien Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin sopimukset päättyy, joten uusia vastuunkantajia pitää joukkueeseen lyötyä. Lisäksi organisaation maalivahtitilanne on heikko, sillä Marc-Andre Fleuryn sopimus loppuu tähän kauteen ja mies tullaan kauppaamaan ennen kolmen viikon päästä koittavaa siirtotakarajaa.

Yksi iso ja merkittävä tekijä organisaatiossa on myös päävalmentaja. Derek King nousi AHL:stä Jeremy Collitonin tilalle kesken kauden, mutta Blackhawksin pelaaminen ei ole ottanut siltikään isoa askelta eteenpäin. Kesällä Davidson joutuu tekemään ratkaisuja sen suhteen, että kuka on hänen miehensä päävalmentajana johtamassa organisaatiota uuteen kukoistukseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL