Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine kuukauden tähdistöön NHL:ssä – ”Uskomattomat tilastot!”

Patrik Laine tarvitsee sopimuksen.
AOP

NHL:ssä on jälleen palkittu kuukauden parhaat pelaajat, kun helmikuu vaihtui maaliskuuksi. NHL:n tähdistöön ovat tällä kertaa nousseet kaksi huippuhyökkääjää ja yksi sarjan parhaista maalivahdeista.

NHL:n helmikuun ykköstähdeksi on valittu Toronto Maple Leafsin paidassa aivan hurjaan lentoon noussut Mitch Marner. Maple Leafsin kanadalaishyökkääjä teki helmikuun aikana pelaamaansa 12 otteluun 23 tehopistettä, eli hyökkääjä takoi lähes kaksi pistettä per peli tahdilla kuukauden läpi. Marner iski kuukauteen yhteensä yhdeksän maalia ja antoi 14 maaliin johtanutta syöttöä. Edellisessä ottelussa Marner syötti kaksi joukkueensa maalia, kun Maple Leafs kaatoi vieraissa Washington Capitalsin 5-3 -lukemin.

Kuukauden kakkostähti oli ruotsalaismaalivahti Jacob Markström, joka edustaa yhtä NHL:n suurinta mestarisuosikkia eli Calgary Flamesia. Markström torjui kuukauden yhdeksästä aloittamastaan pelistä kahdeksan voittoa ja näistä yksi tuli nollapelillä. Torjuntaprosentti oli huikea 92,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo vain hieman yli kaksi.

Kuukauden kolmostähti oli suomalaishyökkääjä Patrik Laine. Columbus Blue Jacketsin huippuhyökkääjä pelasi pariin kauteen parhaimman kuukauden ja takoi kymmeneen otteluun uskomattomat tilastot yhdeksän maalia sekä yhteensä 15 tehopistettä. Laine teki kolmeen otteluun vähintään kaksi maalia sekä yhdessä ottelussa hattutempun. Suomalainen iski kuukaudessa kolme voittomaalia ja parhaimmillaan hyökkääjän pisteputki oli 11 ottelun mittainen alkaen tammikuun lopulta. Tuon aikana Laine iski 13 maalia ja yhteensä 21 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL