Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK kilpavarustelee muiden mestarisuosikkien tavoin – Haaviin olympiavoittaja Jokereista!

Teemu Turunen Jokerit
Mikko Taipale - Jokerit

Helsingin IFK on vastannut muiden Liiga-joukkueiden kilpavarusteluun tekemällä kolmen huippulaitahyökkääjän kanssa sopimukset. Helsinkiin saapuu kaksi pelaajaa naapuriseura Jokereista ja yksi hyökkääjä Ruotsista.

Helsigin IFK on vahvistanut merkittävästi asemiaan Liigan mestaruustaistelussa, kun Ville Peltosen valmentamaan joukkueeseen on saapunut maanantaina kolme uutta pelaajaa. Kaksi kolmesta pelaajasta on HIFK:lle ennestään tuttuja, mutta kolmas pelaaja hieman tuntemattomampi tapaus.

Tutut pelaajat saapuvat läheltä, kun aiemmin maanantaina Helsingin Jokerien kanssa sopimukset purkaneet Iiro Pakarinen ja Teemu Turunen liittyvät Peltosen valmentamaan joukkueeseen. Kummallakin pelaajalla on kokemusta aiemmin HIFK:n riveistä. Pakarinen siirtyi aiemmin KalPasta HIFK:n riveihin ennen kierrostaa ulkomailla ja Turunen siirtyi toissa kaudeksi HIFK:n riveihin HPK:sta, jossa oli voittanut mestaruuden.

Miikka Salomäki on HIFK:n kolmas hankinta maanantaina. Salomäki palasi täksi kaudeksi Eurooppaan ja on tämän kauden edustanut Ruotsissa Örebro HK:ta SHL:ssä. Salomäen ura ei missään vaiheessa puhjennut pohjois-amerikassa kukkaan. Hyökkääjälle kertyi uransa parhaalla NHL-kaudella 2015-16 Nashville Predatorsin riveissä 61 ottelua ja näissä syntyi kymmenen tehopistettä. Alkukauden aikana SHL:ssä Salomäki iski 34 peliin 11 tehopistettä.

HIFK on sarjassa tällä hetkellä kuudentena 48 pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä yhdellä suurimmista mestarisuosikeista on kasassa 80 ja joukkueella on vielä loistavat mahdollisuudet nousta kiinni kotietuun tämän kauden runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga