Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippumaalivahti kaupan – Hinta voi nousta pilviin!

Montreal Canadiens Jake Allen kaupan
AOP

NHL:ssä siirtojen takaraja lähestyy huimaa vauhtia, sillä maaliskuun lopun kuumaan maanantaihin on enää aikaa vain nelisen viikkoa. NHL:ssä pudotuspeleihin pyrkivät ja Stanley Cup -mestaruutta tavoittelevat joukkueet pyrkivät vahvistamaan rivejään parhaansa mukaan.

NHL:ssä viime kaudella aina Stanley Cup -finaaleihin asti edennyt Montreal Canadiens on löytänyt uuden valmentajansa Martin St. Louisin alaisuudessa hyvän pelivireen. Pudotuspeleihin Canadiens ei enää mitenkään kerkeä, joten joukkueessa pohditaan tarkkaan, mitä tulevaisuudessa tehdään.

Canadiensilla on joukkueessa paljon pelaajia, jotka kiinnostavat mestaruudesta pelaavia joukkueita. Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista on maalivahti Jake Allen. Allen pelaa tällä hetkellä toista kauttaan Canadiensin riveisssä ja on ollut viimeiset viikot loukkaantumisen takia sivussa.

Stanley Cupin St. Louis Bluesin maalilla kakkosmaalivahtina voittanut Allen pelaa tällä hetkellä 2,875 miljoonan sopimuksella, jota on vielä ensi kausi jäljellä. 31-vuotias kanadalaismaalivahti on osoittanut olevansa erittäin laadukas kakkosmaalivahti NHL:ssä, mutta taso ei aivan riitä ykkösmaalivahdiksi.

Bluesin mestaruusvuonna Allen toimi demomaalivahtina omille pelaajille, eli esitti vastustajan ykkösmaalivahtia, jotta pelaajat oppisivat paikan johon laukoa. Tämä on merkittävä apu, minkä hyvä kakkosmaalivahti voi joukkueelleen antaa.

Koska Allenin edullista sopimusta on vielä ensi kausi jäljellä, niin hinta voi olla jopa ykköskierroksen varaus ja jokin lupaava pelaaja. Varausvuoron ei toki tarvitse olla tulevan kesän varaustilaisuuteen vaan se voi olla myös tulevaisuuteen.

NHL:n mestaruudesta tavoittelevista joukkueista ainakin Minnesota Wild, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals ja Toronto Maple Leafs voisivat olla tämän maalivahdin palveluksista kiinnostuneita.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL