Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerien taru KHL:ssä väistämättömästi päättymässä? – Eteläpäädyltä kova kannanotto!

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Helsingin Jokerit on joutunut KHL:ssä kestämättömään paikkaan. Tilanne on Jokerien kannalta äärimmäisen paha, sillä Venäjän poliittiset ratkaisut Ukrainan kanssa alkavat olemaan turhan kovia. Mikäli Venäjä aloittaa sodankäynnin Ukrainan kanssa, niin Jokerit ei voi olla enää suomalaisena joukkueena tukemassa venäläisten rahoittamaa urheilusarjaa.

Helsingin Jokereiden kahdeksan vuoden mittainen taival KHL:ssä alkaa olla lähellä päätöstään. Kauden 2021-22 pudotuspelit pitäisivät alkaa ensi viikon tiistaina Spartak Moskovaa vastaan, mutta viimeisten päivien tapahtumien myötä on vaikea nähdä, että Jokerit kaukalossa esiintyisi.

Jokerien kannatusyhdistys Eteläpääty ry teki kovan lausunnon tiistaina ja vaati seuran vetämistä pois KHL:stä välittömästi Venäjän sotilaallisista toimista johtuen.

– Eteläpääty ry:n hallituksen päätöksellä vaadimme Helsingin Jokerien välitöntä vetäytymistä Kontinental Hockey League:sta, KHL:stä. Jokerien junioritoiminta pyörii Jokerit ry:n alaisuudessa ja Jokerit ry hallinnoi meille kaikille rakkaan seuran nimeä ja logoa. Vetoamme samalla myös Jokerit ry:n päättäjiin: Suojelkaa seuraa vetämällä tunnuksenne pois KHL:ssä pelaavalta joukkueelta.

Lausunto käytännössä tarkoittaa sitä, että Jokerien fanit kieltäytyvät kannustamasta jatkossa seuraansa. Mikäli seuran jättävät fanit ja kansa ei hallille päädy, niin paine pelaamisestakin kasvaa. Mikäli kiekko tippuu ensi tiistaina Hartwall Arenan jäälle, niin kritiikki on Suomessa kestämätön Jokereihin kohdistuen.

Mikäli Jokerit jättää KHL:n, niin alkaa mielenkiintoinen keskustelu siitä, missä joukkue ja sen pelaajat tulevaisuudessa pelaavat. Mikäli Jokerit hylkää KHL:n sopimukset ja jättäytyy pois, niin se tarkoittanee välitöntä rahoitussopimuksen päättymistä ja osakeyhtiön päätymistä konkurssiin. Tässä vaiheessa Jokereille avautuu mahdollisuus aloittaa uusien omistajien kanssa puhtaalta pöydältä ja mahdollisesti kotimaisessa kiekkoliigassa lähitulevaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL