Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä suomalaistähden loukkaantuminen pahimmillaan tarkoittaa – ”Voi sekoittaa pakkaa rajusti”

Jesse Puljujärvi Edmonton Oilersin paidassa.
AOP

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvestä kuultiin ikäviä uutisia perjantaina, kun hyvään vireeseen päässyt Oilers tiedotti hyökkääjän loukkantumisesta. Puljujärvi on sivussa arviolta neljä viikkoa ja se tarkoittaa monia merkittäviä asioita joukkueen kannalta.

Uuden päävalmentajan vastikään saanut Edmonton Oilers on noussut Jay Woodcroftin alaisuudessa neljän ottelun voittoputkeen. Uuden päävalmentajan aikana Oilers ei ole hävinnyt peliäkään vaan voittanut kaikki hurjalla maalierolla 15-8.

Viimeisimpänä joukkue höykytti Anaheim Ducksia kotiareenallaan 7-3 -lukemin, mutta samasta pelistä oli ikävää jobinpostia, kun Jesse Puljujärvi loukkaantui. Puljujärvi vastasi joukkueensa kolmannesta maalista.

Puljujärvi kärsii päävalmentaja Woodcroftin mukaan alavartalovammasta ja toipuminen vie aikaa noin neljä viikkoa.

– En usko, että se oli mikään kummallinen tilanne, jossa Jesse loukkasi itseään. Tilanteessa ei ollut mitään likaista tai rangaistavaa. Yksi tilanteista mikä voi tapahtua missä tahansa kamppailussa, kommentoi Woodcroft NHL.comin sivuilla loukkaantumista.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella vahvasti iskemällä 46 otteluun 28 tehopistettä joista 12 on maaleja.

Oilersin kannalta loukkaantuminen sattuu normaalia enemmän

Puljujärven loukkaantuminen oli niin pelaajan itsensä kuin organisaationkin kannalta ikävä, sillä viimeisten pelien aikana Oilersin kokoonpano on alkanut päästä hyvään muottiin. Pahimmillaan loukkaantuminen voi sekoittaa pakkaa rajusti.

Neljässä edellisessä pelissä suomalaishyökkääjä on muodostanut vahvan ykköskentän yhdessä Connor McDavidin ja Zach Hymanin kanssa. Näissä peleissä ”biisonikuningas” on tehnyt kaksi maalia ja antanut yhden syöttöpisteen.

– Uskon, että meillä on paljon hyviä pelaajia ja eri ketjukoostumuksilla saamme pelaajista paljon irti. Se on palkintoa tehdystä työstä, Woodcroft kommentoi.

Ennen Puljujärven loukkaantumista Woodcroft sai luotua vahvan TOP-9 hyökkäyksen Oilersille, mutta ykköskentän laiturin puuttuminen sekoittaa pakkaa melkoisasti.

Uusista ketjukoostumuksista saadaan vihiä ensimmäisen kerran, kun Oilers pelaa lauantai-iltana Suomen aikaa vierasottelun Winnipeg Jetsiä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL