Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Kohti loppuottelua! – Leijonat suursuosikkina Slovakian kaatoon!

Sakari Manninen oli iskussa Slovakiaa vastaan.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten miesten jääkiekkoturnauksessa on edetty siihen pisteeseen, että enää vain neljä joukkuetta on jäljellä. Kahdesta välieräottelusta vain voittajat matkaavat loppuotteluun. Häviäjät joutuvat pelaamaan pronssisista mitaleista. Suomi lähtee aamulla pelattavaan välierään Slovakiaa vastaan suurena suosikkina!

Kello 6.10 käynnistyvään otteluun Suomi on vedonlyöntiyhtiöiden mielestä lähes 80 prosentin suosikki. Numerot ovat numeroita, lähtökohtaisesti Suomi on suuri suosikki voittamaan tämän ottelun, mutta Slovakialla on sanansa sanottavana.

Suomi on ainut voittamaton joukkue joka on vielä jäljellä tässä turnauksessa. Suomi on kääntänyt kaikki pelaamansa viisi ottelua nimiinsä, kun alkulohkossa Slovakian lisäksi kaatuivat Ruotsi ja Latvia tiukkojen vaiheiden jälkeen. Puolivälierässä Suomi sai vastaansa Sveitsin ja tuo peli oli käytännössä ensimmäisen 25 minuutin jälkeen ohi, kun Jukka Jalosen valmentama joukkue karkasi kolmen maalin johtoon.

Slovakia hävisi turnauksen kaksi ensimmäistä otteluaan niin Ruotsille kuin Suomellekin, mutta tämän jälkeen joukkue on kulkenut voitosta voittoon. Vaikka alkulohkossa Suomi oli kovan tehokkuuden ansiosta Slovakiaa selvin 6-2 -lukemin parempi, niin tämän ei saa antaa hämätä.

Slovakia oli niin ensimmäisen kuin toisenkin erän alussa vahvempi, mutta Suomen tehokkuus oli julmaa. Slovakia johti alkulohkon ottelua 1-0 -lukemin, mutta toiseen erään lähdettiin Suomen 3-1 -johdosta. Toisen erän alussa Slovakia ei saanut palkintoa vahvasta alusta huolimatta vaan Suomi karkasi jo 4-1 -johtoon ja peli oli täten paketissa.

Mikäli Slovakia saa Suomen ylivoimapelaamisen kuriin ja maalivahti Patrik Rybar onnistuu maalilla, niin tästä välieräottelusta on odotettavissa äärimmäisen tiukkaa. Materiaalin puolesta Suomi on suuri suosikki ja oletettavaa on, että Leijonat parantavat välieräotteluun puolivälierästä ja sen turvin Slovakia on vain suupala matkalla finaaliin, jossa vastaan asettuu Ruotsi tai Venäjän olympiaurheilijat.

Perjantain välierät

6.10 Suomi vs. Slovakia
15.10 Venäjän olympiaurheilijat vs. Ruotsi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat