Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaissylkykuppi torjui joukkueensa voittoon – ”Hän oli syy miksi voitimme”

Matt Murray torjuu Yegor Sharangovichin yrityksen. New Jersey, Ottawa
AOP

NHL palasi kahden ottelun merkeissä tähdistöottelutauolta, kun Kanadassa pelattiin kaksi ottelua. Kanadan pääkaupungissa Ottawassa Senators isännöi New Jersey Devilsiä ja lopulta kotijoukkue oli kovan väännön jälkeen parempi.

Ottawa Senators kaatoi tiistain ottelussa New Jersey Devilsin lukemin 4-1 -kotiareenallaan ja aloitti vahvasti NHL:n runkosarjan jälkimmäisen puoliskon. Vaikka Senators on menettänyt jo käytännössä mahdollisuutensa pudotuspeleihin, niin nuorella joukkueella on paljon näytettävää ja useat pelaajat pelaavat ensi kauden pelipaikoistaan.

Senatorsin suurin tähti ottelussa oli kanadalaismaalivahti Matt Murray, joka pelasi loistavan ottelun joukkueensa maalilla. Murray otti kamppailussa 32 torjuntaa ja tarjosi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon.

– Murray oli syy miksi voitimme tämän ottelun. Emme olleet kovin vahvoja kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta hän otti monta tärkeää torjuntaa ja antoi meille mahdollisuuden, kommentoi maalin ottelussa iskenyt puolustaja Nick Holden CBC:n haastattelussa.

Murrayn ura Pittsburgh Penguinsissa voitettujen Stanley Cupien jälkeen on ollut vaikea. Kanadalainen on kärsinyt aivotärähdyksissä ja ura Senatorsin paidassa on ollut melkoista turbulenssia. Murray käväisi jopa AHL:n puolella alkukaudella, mutta hänet nostettiin takaisin NHL:n puolelle muiden maalivahtien loukkaannuttua. Maalivahdilla on tämän kauden jälkeen vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Murray tienaa kaudesta keskimäärin reilut kuusi miljoonaa dollaria.

Kotijoukkueelta maalinteossa ottelussa onnistui Holdenin lisäksi paluun kaukaloihin loukkaantumisen jälkeen tehnyt laitahyökkääjä Connor Brown, Nick Paul ja Adam Gaudette. Devilsin ainokaisen iski Nico Hischier ottelun avauserässä.

Nico Daws torjui Devilsin maalilla ottelussa 20 laukausta. Ottelu oli Dawsin NHL-uran kolmas esiintyminen kirkkaissa valoissa ja toinen startti.

NHL-kierroksen tulokset

Toronto Maple Leafs vs. Carolina Hurricanes 4-3 ja.
Ottawa Senators vs. New Jersey Devils 4-1

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL