Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tämä joukkue on suurin suosikki voittamaan Stanley Cupin!

Mikko Rantanen keräsi 3 syöttöpistettä LA Kingsiä vastaan.
AOP

NHL:n runkosarja on saavuttanut puolen välin krouvin ja joukkueet ovat kauttaaltaan pelanneet reilut 40 ottelua. Sarjassa on äärimmäisen mielenkiintoinen tilanne, sillä itäisessä konferenssissa käytännössä kaikki kahdeksan pudotuspeleihin etenevää joukkuetta ovat selvillä, mutta läntisessä konferenssissa on tilanne paljon tiukempi.

NHL:n runkosarjassa on pelattu kaikkien joukkueiden puolesta noin 40 ottelua ja se tarkoittaa sitä, että 82 ottelun mittainen puristus alkaa olemaan puolessa välissä. NHL:n itäistä konferenssia johtaa tähdistöottelutauolle siirryttäessä Florida Panthers, joka on koonnut 47 otteluun 69 pistettä ja NHL:n läntistä konferenssia johtaa Colorado Avalanche, jolla on koossa 68 pistettä 44 otteluun.

NHL:n itäisen konferenssin puolella kummassakin divisioonassa erottuu neljä joukkuetta edukseen, kun Metropolien divisioonassa Carolina Hurricanes, New York Rangers, Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ovat selvällä erolla muihin menossa pudotuspeleihin. Atlantin divisioonassa Panthersin jälkeen kaksi suoraa pudotuspelipaikkaa on menossa Tampa Bay Lightningille ja Toronto Maple Leafsille. Boston Bruins pitää hallussaan neljättä sijaa, joka oikeuttaa villi kortti -paikkaan.

NHL:n läntisen konferenssin puolella Keskistä divisioonaa johtaa Avalanche ja tämän jälkeen kahdessa muussa suorassa pudotuspelipaikassa ovat kiinni Nashville Predators ja Minnesota Wild. St. Louis Blues on divisioonassa neljäntenä ja näiden takana toissa kauden Stanley Cup -finalisti Dallas Stars. Tyynenmeren divisioonassa ykköstila on Vegas Golden Knightsin hallussa. Knightsin jälkeen kahta suoraa pudotuspelipaikkaa pitävät hallussaan Los Angeles Kings ja Anaheim Ducks. Calgary Flames on neljännellä sijalla, mutta joukkueella on reilusti vähemmän pelejä pelattuna kuin Kalifornian joukkueilla.

Vedonlyöntiyhtiöiden suosikki NHL:n Stanley Cup -mestariksi on tällä hetkellä Avalanche selvällä erolla ennen Lightningia, Panthersia ja Knightsia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL