Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Ässät haki täydet pisteet Helsingistä

Ässät juhlii maalia Helsingissä.
AOP - Matti Raivio

Maanantain ainoassa Liiga-ottelussa Porin Ässät kävi hakemassa täyden pistesaaliin Helsingistä IFK:n vieraista. Voitto oli joulutauon jälkeen Ässille toinen putkeen, sillä sunnuntain kierroksella Karri Kiven valmentama nippu kaatoi Turun Palloseuran kotijäällään selvin lukemin.

Porin Ässät haki täydet kolme sarjapistettä Helsingin IFK:n vieraista hienolla 3-2 -voitolla maanantain ainoassa Liiga-ottelussa. Ottelu oli siirretty maanantaille tiistailta, koska pääkaupunkiseudulla käynnistyy kovat koronarajoitukset tiistaista alkaen ja yleisöä ei joukkueet voi ottaa enää matseihin pitkään aikaan.

Maanantain ottelussa Ässien tehokkain pelaaja oli Jacob Andersson, joka syötti kaksi kolmesta joukkueensa osumasta. Ruotsalaispuolustaja on pelannut Liigaa 30 ottelua ja syöttänyt niissä 18 maalia.

Vieraiden kolmesta osumasta vastasivat Aleksander Ruuttu, Albin Eriksson ja Valtteri Pihlajamäki. Kotijoukkueen maaleista vastasi Jere Innala, joka osui ottelun ensimmäisillä minuuteilla ja toiseksi viimeisellä sekunnilla. Konstantin Volkov otti vieraiden maalilla 23 torjuntaa, kun kanadalaisveskari Michael Garteig venyi 30 kertaa kiekon tielle kotijoukkueen maalilla.

Joulukuu on ollut HIFK:lle maanantaisesta tappiosta huolimatta todella vahva. Joukkue on voittanut kahdeksasta pelistä kuusi ja tappion joukkue on kokenut Ässien lisäksi KalPalle. Joulukuun aikana Ville Peltosen valmentama joukkue on noussut sarjakärkeen 62 pisteellä. Toisena sarjassa on Oulun Kärpät 33 pelatun ottelun jälkeen. Kärpillä on koossa 57 pistettä.

Valmennustaan marraskuun lopulla vaihtanut Ässät on sarjassa 31 pelaamansa ottelun jälkeen toiseksi viimeisenä, sillä maanantain voitolla joukkue ohitti JYP:n. Eroa tällä hetkellä pudotuspelipaikkaan on 12 pistettä, mutta kymmenettä sijaa hallussaan pitävällä KalPalla on kolme ottelua enemmän pelattuna. Ässät on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga