Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

IIHF perui kaikki tammikuulle suunnitellut arvoturnaukset – Mukana myös alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisat

Luc Tardif IIHF:n johtoon.
AOP

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF teki rajun päätöksen perua kaikki tammikuulle 2022 suunnitellut arvoturnaukset maailmanlaajuisesti heikentyneen korona-tilanteen vuoksi.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n Lääketieteellisen komitean suosituksen johdosta maailmanlaajuisen korona-epidemiologisen tilanteen viimeaikaisen kehityksen ja omicron-variantin nopean leviämisen vuoksi IIHF:n neuvosto on päättänyt peruuttaa kaikki tammikuussa 2022 alkavat IIHF-turnaukset.

Perutut arvoturnaukset

2022 IIHF:n jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kisojen II B divisioona
10.-15. tammikuuta 2022, Belgrad, Serbia

2022 IIHF:n jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kisojen III divisioona
8.-15. tammikuuta 2022, Querétaro, Meksiko

2022 IIHF jääkiekon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisat
8.-15.1.2022 – Linköping & Mjölby, Ruotsi

2022 IIHF:n jääkiekon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisojen I divisioonan A-ryhmä
9.-15. tammikuuta 2022, Győr, Unkari

2022 IIHF:n jääkiekon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisojen I divisioonan B-ryhmä
10.-15. tammikuuta 2022 – Radenthein, Itävalta

2022 IIHF:n jääkiekon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisojen III divisioona
21.-27.1.2022 – Istanbul, Turkki

Ruotsin sisäisten liigasitoumusten vuoksi mahdollisten lykkäyspäivien aikana päätettiin, että naisten U18 MM-kisoja ei ole mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan. Muita yllä mainittuja turnauksia ei lykätä.

– Nämä ovat vaikeita tosiasioita, jotka on kohdattava, ja viime vuoden tapaan meidän on tehtävä vaikea päätös peruuttaa miesten ja naisten IIHF-tapahtumat, mukaan lukien naisten U18 MM-kisat, nyt toista vuotta peräkkäin, IIHF:n puheenjohtaja Luc Tardif harmitteli.

– IIHF:n Lääketieteellinen komitea on yksimielinen siitä, että järjestäjillä ei olisi kykyä hallita viruksen puhkeamista, etenkään NHL:ssä ja muissa liigoissa nähdyn omicron-variantin nopealla etenemisellä.

Anders Larsson, Ruotsin jääkiekkoliiton puheenjohtaja ja vuoden 2022 IIHF:n jääkiekon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisojen johtokunnan johtaja, yhtyy Tardifin harmitukseen.

– Ruotsin jääkiekkoliitto yhdessä järjestävien kaupunkien Linköpingin ja Mjölbyn sekä Itä-Götanmaan jääkiekkoliiton kanssa ovat odottaneet mestaruuden järjestämistä kotona.

– Naisten alle 18-vuotiaiden MM-kisat ovat tärkeä osa jääkiekon vahvistamista ja rakentamista tyttöjen ja naisten puolella, mutta näin ollen kunnioitamme ja ymmärrämme suuresti päätöstä, joka perustuu maailman pandemiatilanteeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat