Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-kierroksella kolme vierasvoittoa

Oskari Setänen loisti KooKoon maalilla.
AOP - Jaakko Stenroos

Liiga-kierroksella pelattiin keskiviikkona kolme ottelua ja näistä jokainen päättyi vierasvoittoon. Yhdessä ottelussa edettiin aina jatkoajalle saakka. TPS kärsi kärkikamppailussa tappion KooKoolle.

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähtiin yksi äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Turussa TPS sai vieraita Kouvolasta KooKoon muodossa. Helsingissä IFK sai vieraakseen KalPan ja Vaasassa Sport sai haasteen JYP:ltä.

Turussa TPS sai taipua 3-1 -lukemin KooKoon käsittelyssä. KooKoo karkasi heti avauserässä kahdella ylivoimamaalilla 2-0 -johtoon, kun Teemu Rautiainen ja Heikki Liedes ohittivat Andrey Kareyevin. Ville Lajunen toi kotijoukkueen tasoihin toisen erän loppupuolella.

TPS:lle tarjottiin toisen- ja kolmannen erän aikana yhteensä kuusi mahdollisuutta ylivoimalla maalintekoon, mutta joukkue jätti paikat käyttämättä. Lopulta kolmannen erän Liedes iski loppulukemat tyhjiin illan toisellaan maalivahti Oskari Setäsen syötöstä. Setänen torjui vaatimattomat 53 kertaa vieraiden maalilla.

Helsingissä IFK taipui 3-2 -lukemin KalPalle. KalPa karkasi ensimmäisen erän Antti Klemetin ja toisen erän Benjamin Korhosen maaleilla 2-0 -johtoon. HIFK nousi maalin päähän pelikellon näyttäessä aikaa 29.01, kun Eetu Koivistoinen ohitti Connor LaCouveen. Konsta Kapanen vei KalPan ennen päätöserää vielä kahden maalin johtoon.

Kolmannen erän alussa Mikael Pitkäsellä oli mahdollisuus tappaa peli rangaistuslaukauksesta, mutta hyökkääjä epäonnistui. Erän puolivälissä Koivistoinen toi kotijoukkueen illan toisellaan vielä maalin päähän, mutta IFK ei onnistunut enää tasoitusta tekemään kolmannessa erässä, joten täysi pistepotti lähti Kuopioon.

Vaasassa Sport nousi hienolla kolmannen erän lopun kirillään 3-3 -tasapeliin Michael Keräsen maaleilla oltuaan tappiolla jo 3-1 -lukemin, mutta taipui lopulta jatkoajalla, kun Anttoni Honka ratkaisi pelin JYP:lle 4-3 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga