Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä tulot oletettua kovemmat

Gary Bettman NHL:n komissaari.
AOP

NHL:ssä on kovalla vauhdilla palattu kohti normaalia kahden koronan runteleman kauden jälkeen. Tällä kaudella on toistaiseksi vain muutama peli pitänyt siirtää eikä koronatartunnat ole haitanneet maailman parhaan jääkiekkoliigan pelaajia niin paljoa, kun pahimmassa tapauksessa olisi voinut haitata.

NHL:ssä vietetään tällä hetkellä omistajien ja johdon välistä kokousta. Yksi iso asia NHL:n johtohenkilöiden kokouksessa on ollut muun muassa Arizona Coyotesin tilanne, NHL:n taloudellinen tilanne sekä tietysti olympialaiset.

Kokouksessa on myös vahvistettu Pittsburgh Penguinsin myynti uuteen osoitteeseen.

NHL on kovaa bisnestä ja raha on aina isossa kuvassa sarjasta puhuttaessa. NHL:n johdossa oli ennen kautta 2021-22 ajateltu, että organisaation tulot olisivat lähellä viittä miljoonaa dollaria, mutta komissaari Gary Bettman on vahvistanut, että tulot ovat nousemassa jopa 5,2 miljardiin dollariin. Ennen koronan sekoittamia kausia NHL:n tulot olivat juuri nousseet viiteen miljardiin ja matka kohti kuuden miljardin tuloja näyttivät vääjäämättömiltä.

NHL:ssä tulot jaetaan käytännössä 50-50 pelaajien ja omistajien kesken. Heikot tulot viime kausina ovat jäädyttäneet NHL:n palkkakaton paikalleen, joka määräytyy täysin NHL:n tulojen pohjilta. Nykyinen palkkakatto 81,5 miljoonaa dollaria on jäässä ainakin kahden kauden ajan, mutta kahdella seuraavalla kaudella katto on nousemassa miljoonan kaudessa aina kauteen 2023-24 asti. Sen jälkeen uskotaan ympäri NHL:ää, että pelaajien velat on omistajille maksettu ja NHL:n palkkakatto määräytyy suoraan sarjan tuloista.

NHL:n tulot koostuvat pitkälti lipunmyynnistä ja oheistuotteiden myynnistä sekä merkittävistä TV-tuloista. Tällä hetkellä NHL saa noin miljardin TV-sopimuksilla, jotka ovat erilaiset Yhdysvalloissa ja Kanadassa. NHL:ssä yleisökeskiarvot ovat tällä kaudella olleet jopa yllättävän matalia, vaikka ainut rajoitus on ollut koronapassi katsojille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL