Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Roope Hintzille uran ensimmäinen hattutemppu – Rick Bowness valmensi 2500. pelin NHL:ssä

Roope Hintz iski hattutempun Dallasille.
AOP

Dallas Stars otti kahden suomalaisia runsaasti sisältävän joukkueen välisessä väännössä voiton, kun joukkue kaatoi Carolina Hurricanesin selvin lukemin. Joukkueen tehomiehinä häärivät tuttuun tyyliin hattutempun tehnyt Roope Hintz ja yhdysvaltalaishyökkääjä Joe Pavelski.

Dallas Stars otti jo viidennen voiton NHL:ssä putkeen, kun Rick Bownessin valmentama pamppu otti 4-1 -voiton Carolina Hurricanesista. Bowness valmensi uransa 2500 ottelun NHL:ssä sai siitä mukavan palkinnon.

Ottelussa nähtiin runsaasti sinivalkoista väriä, kun Starsia ottelussa edustivat Miro Heiskanen, Esa Lindell, Jani Hakanpää, Joel Kiviranta ja Roope Hintz. Hurricanesin miehistöstä löytyivät tuttuun tyyliin Sebastian Aho, Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen.

Ottelun viidestä maalista neljä meni suomalaisten nimiin, kun Starsilta Hintz osui kolmesti ja iski näin ollen uransa ensimmäisen hattutempun NHL:ssä. Hintz vei Starsin avauserässä johtoon, lisäsi johdon kahteen toisessa erässä ja naulasi 3-1 -tilanteessa tyhjiin illan kolmannensa kolmannen erän lopulla. Kotkaniemi iski Hurricanesin kavennuksen reilut kolme minuuttia ennen täyttä aikaa järkyttävän pyörityksen päättääksi, jossa uransa 500. peliä NHL:ssä pelannut Branden Holtby ui rintaa maalinsa edessä, mutta ei saanut kiekkoa suljettua.

Holtby torjui kotijoukkueen maalilla 39 kertaa. Joe Pavelski vastasi Starsin neljännestä osumasta ja syötti kaksi ensimmäistä maalia. Frederik Andersen oli Hurricanesin maalilla huomattavasti vähemmän työllistetty, sillä tanskalaiselle kertyi ainoastaan 13 torjuntaa.

Starsin suomalaispuolustajista Lindell ja Heiskanen nauttivat yli 20 minuutin peliajasta, mutta Hakanpää jäi reiluun 17 minuuttiin. Kiviranta sai kotijoukkueelta vähiten peliaikaa eli reilut kymmenen minuuttia, kun Hintz pelasi tasan 16 minuuttia. Vierailta Aho pelasi reilut 20 minuuttia ja Teräväinen jäi vajaaseen 19 minuuttiin. Kotkaniemelle peliaikaa kellotettiin reilut 14 minuuttia.