Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Anaheim Ducks katkaisi tappioputkensa – Minnesota Wild pöllytti Winnipeg Jetsiä

Kirill Kaprizov tehoili Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä palattiin yhden välipäivän jälkeen ruotuun ja pelattiin 14 ottelun mittainen kierros. Kierroksella nähtiin paljon maaleja sekä mielenkiintoisia otteluita. Läntisessä konferenssissa Anaheim Ducks ja Minnesota Wild juhlivat näyttäviä kotivoittoja.

Anaheimissa Anaheim Ducks katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla koronan takia pelejä väliin jättäneen Ottawa Senatorsin tyylipuhtaasti 4-0 -lukemin. Senators on hävinnyt nyt neljä ottelua putkeen ja joukkue pitää itäisessä konferenssissa viimeistä sijaa hallussaan. Ducks pitää voittonsa myötä kiinni tyynenmeren divisioonan kolmospaikkaa hallussaan 25 pisteellä.

Ducksilta ottelussa maalinteossa onnistuiat Isac Lundeström, Derek Grant, Troy Terry ja Rikard Rakell. Rakell iski ottelussa tehot 1+1 ja huippulupaus Trevor Zegras syötti kaksi osumaa ottelussa. Yhdysvaltalaismaalivahti Anthony Stolarz torjui nollapelin kotijoukkueen maalilla ja tarvitsi tähän 34 torjuntaa.

Ducks jatkaa pelejään ensi viikolla Toronto Maple Leafsia vastaan kotiottelulla. Seuraavan kerran Ducks poistuu Kalifornian lämmöstä vasta joulukuun seitsemäs päivä, kun joukkue matkustaa itärannikolle neljän ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, jonka jälkeen joukkue palaa St. Louis Bluesia vastaan pelattavan viidennen vierasottelun jälkeen kotiin.

Minnesota Wild hurjasteli yön ottelussa Winnipeg Jetsin kumoon 7-1 -lukemin. Voiton pääarkkitehteinä olivat norjalaishyökkääjä Mats Zuccarello ja venäläislaituri Kirill Kaprizov. Zuccarello ehti ennen loukkaantumistaan tekemään kaksi maalia, joista molempiin Kaprizov teki esityön. Venäläishyökkääjä iski ottelussa lopulta komeat 1+3 tehot.

Viime kaudella vuoden tulokkaan palkinnon pokannut venäläinen on päässyt hieman hitaasti vauhtiin tällä kaudella, mutta viimeinkin tulosta on alkanut tulla.

Cam Talbot torjui kotijoukkueen maalilla 30 kertaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL