Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightningin tähtisentteri sivuun jopa viikoiksi

Brayden Pointin sopimus Lightningin kanssa kestää seuraavat yhdeksän vuotta.
AOP

NHL:n kaksi edellistä Stanley Cup -mestaruutta voittanutta Tampa Bay Lightningia koetellaan taas isolla kädellä, kun jo aiemmin kokoonpanosta Niikta Kucherovin menettänyt organisaatio joutuu tulemaan jatkossa toimeen ilman ykkössentteri Brayden Pointia.

Hallitseva Stanley Cup -mestari kahdelta edelliseltä kaudelta, eli Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on aloittanut kauden pelillisellä tasolla vähän tasoaa heikommin, mutta tuloksellisesti hyvin. Lightning on kerännyt 17 ensimmäisestä ottelusta kymmenen voittoa sekä yhteensä 23 pistettä. Varsinaisella peliajalla joukkue on hävinnyt vain kolme kertaa.

Tehtyjen ja päästettyjen maalien puolesta Lightningin alkukausi on ollut jopa yllättävän vaikea, sillä joukkue on tehnyt 55 maalia ja päästänyt yllättävän paljon, eli 52 maalia otteluissaan. Heikosta puolustuspelistä syytetty Toronto Maple Leafs on päästänyt 45 maalia ja pelannut kolme ottelua Lightningia enemmän.

Pelillisesti joukkueen peli on saattanut alkukaudesta jopa hieman sakata. Hyvä esimerkki siitä oli viikonlopun ottelu Minnesota Wildia vastaan, jota joukkue johti jo 4-2 -lukemin kolmannen erän loppupuolella, mutta Wild onnistui ilman maalivahtia tekemään kaksi maalia viimeisen kolmen minuutin aikana ja nousemaan ottelussa tasoihin. Lightning voitti lopulta kuitenkin ottelun.

Wild-ottelussa joukkue joutui tulemaan toimeen ilman vastikään loukkaantunutta Brayden Pointia ja se näkyi pelissä merkittävästi, sillä joukkueen ykkössentterin paikan otti Anthony Cirelli. Kakkosen keskellä pelasi jo laitaan haudattu Steven Stamkos.

Pointin ja jo alkukaudesta loukkaantuneen Nikita Kucherovin puuttuminen vaikuttaa myös vaaralliseen ylivoimaan todella paljon, sillä oikean puolen pelintekijä ja neliön keskellä tai maalin edessä pelaavat pelaajat puuttuvat, eikä korvaavia maailmantähtiä tunnu kokoonpanosta löytyvän.

Tuoreimpien tietojen mukaan Point on sivussa jopa viikkoja. Myöskään Kucherovia ei kannata nopeasti kaukaloihin takaisin odottaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL