Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Calgary Flamesin hyökkääjä NHL:n viikon ykköstähti

Calgary Flames juhlii maalia UBS Arenalla New Yorkin Belmontissa.
AOP

NHL on jälleen valinnut menneeltä peliviikolta tähdet ja kolme valintaa ovat hyvin selvät pelaajien otteiden kautta. Viikon ykköstähdeksi nousi Calgary Flamesin pitkäaikainen yhdysvaltalaishyökkääjä Johnny Gaudreau, joka pelaa tällä hetkellä sopimuksensa viimeistä kautta.

Calgary Flames on pelannut ennakko-odotuksiin nähden todella vahvan alkukauden ja viimeisimpänä todistuksena siitä on kaksi hienoa vierasvoittoa itärannikolta, kun joukkue on nujertanut Boston Bruinsin 4-0 ja New York Islandersin 5-2 -lukemin.

Suurena syynä Flamesin voitoille on ollut laadukas puolustuspelaaminen maalivahti Jakob Markströmin johdolla, mutta suurena syynä voitaneen pitää myös joukkueen pitkäaikaista luottohyökkääjää Johnny Gaudreauta, joka valittiin menneen viikon ykköstähdeksi. Gaudreau on tällä kaudella tehnyt tehot 8+14 19-otteluun. Menneellä viikolla neljään otteluun New Jerseysta kotoisin oleva hyökkääjä teki neljä maalia ja saalisti yhteensä seitsemän tehopistettä.

Viikon kakkostähti meni tällä viikolla maalivahdille, kun Washington Capitalsin ykkösmaalivahti Ilya Samsonoville annettiin tämä titteli. Samsonov pelasi Capitalsin maalilla täydellisen viikon torjumalla kaksi ottelua ja molemmissa nollapelin. Torjuntoja venäläiselle kertyi 56 kappaletta. Samsonov torjui viikolla otteluissa Los Angeles Kingsia ja San Jose Sharksia vastaan. Tällä hetkellä maalivahdin nollaputki on 151.27 minuutin mittainen.

Viikon kolmostähti oli Colorado Avalanchen tähtipuolustaja Cale Makar. Makar oli avittamassa joukkuettaan vahvaan viikkoon ja nousuun alkukauden kestäneestä lamasta. Kanadalaisnuorukainen iski kahteen otteluun tehot 3+2 ja oli nostamassa Avalanchea kahdeksaan voittoon 14 ottelusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL