Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawa Senatorsin kolme seuraavaa ottelua joudutaan siirtämään

Derek Stepan pelasi yhden kauden ajan Ottawassa.
AOP

NHL:ssä on etenkin Kanadan puolella koronaongelma, kun Ottawa Senatorsin pelaajista suurin osa kärsii koronasta. Tämä on johtanut siihen tilanteeseen, että NHL on joutunut siirtämään joukkueen otteluita.

Ottawa Senators on joutunut siirtämään tältä viikolta kolme ottelua tulevaisuuteen ikävän koronatilanteen takia. Joukkueen riveistä puuttuu useampi pelaaja koronatartunnan takia ja tilannetta ei helpota alkuunkaan se, että Kanadassa on käytössä 14 päivän karanteeni mikäli ihminen on testattu koronapositiiviseksi.

Senatorsin pelit New Jersey Devilsiä, Nashville Predatorsia ja New York Rangersia vastaan ovat siirretty hamaan tulevaisuuteen. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Senators taipui kotiareenallaan Calgary Flamesia vastaan 4-0 -lukemin.

Pelien siirtämisen myötä on mahdollista, että NHL-pelaajien matkaaminen olympialaisiin jää väliin, sillä näitä otteluita saatetaan joutua pelaamaan olympiatauoksi suunnitellulla ajalla. NHL:llä on oikeus vetää pelaajat pois kisoista aina 10. tammikuuta saakka.

Senators on alkukauden 15 pelissä esittänyt hyvää jääkiekkoa, mutta koronan takia pelaajia on aivan liian paljon ollut sivussa ja se on vaikeuttanut pelaamista huomattavasti. 15 pelin jälkeen Senators on itäisen konferenssin viimeisenä yhdeksällä pisteellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL