Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä vielä neljä tappiotonta joukkuetta

Jordan Kyrou on yksi Bluesin lupaavimmista hyökkääjistä.
AOP

NHL:ssä käynnistyy kolmas peliviikko maanantain ja tiistain välisenä yönä. Sarjassa on vielä useampi joukkue jäljellä, jotka ovat voittaneet kaikki alkukauden pelinsä. Sunnuntaina kaksi joukkuetta tippui pelistä pois, kun Boston Bruins kaatoi San Jose Sharksin ja Minnesota Wild kaatui Nashville Predatorsin vieraana.

Vielä vailla tappioita NHL:ssä ovat St. Louis Blues, Florida Panthers, Carolina Hurricanes ja Edmonton Oilers. Näistä Panthersilla ja Oilersilla on takana jo viisi ottelua. Bluesilla ja Hurricanesilla on takanaan vasta neljä ottelua.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä kolme joukkuetta ovat tulessa, kun Hurricanes saa kotijäälleen vastaan täysin sekaisin olevan Toronto Maple Leafsin, Panthers pelaa Arizona Coyotesia vastaa ja Blues saa pelillisesti vahvassa vireessä olleen Los Angeles Kingsin vieraakseen.

Oilersin tappioton putki kestää varmasti torstai-aamulle asti Suomen aikaa, sillä joukkue pelaa vasta tämän viikon ensimmäisen ottelunsa tuolloin, kun vastaan asettuu todella ailahtelevasti esiintynyt Philadelphia Flyers. Alain Vigneaultin valmentama joukkue pelaa kolme ottelua länsi-Kanadassa tällä viikolla, kun reissu Edmontonista jatkuu Vancouveriin ja sieltä takaisin Albertaan Calgary Flamesin vieraaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL