Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Logan Couture johdatti San Jose Sharksin jo kauden neljänteen voittoon

Logan Couture on ollut vahva alkukaudesta.
AOP

San Jose Sharks on aloittanut kauden vahvasti, sillä joukkue on voittanut kaikki kauden neljä ensimmäistä otteluaan. Yön NHL-kierroksella Sharksin loistavan vireen sai kokea kauden tahmeasti aloittanut Toronto Maple Leafs.

NHL-meren syvimpiin mutiin haudattu San Jose Sharks otti jo kauden neljännen voittonsa neljään peliin, kun joukkue haki maukkaan vierasvoiton Toronto Maple Leafsin vieraista 5-3 -lukemin. Sharksin ykköstykkinä hääri kapteeni Logan Couture, joka iski ottelussa tehot 2+1. Ykköskentän sveitsiläishyökkääjä Timo Meier oli myös pelipäällä iskien tehot 1+1. Kahdesta muusta maalistava vastasivat Erik Karlsson ja jo kolmannen maalin tällä kaudella tehnyt Jonathan Dahlen.

Sharksiin kesällä Arizona Coyotesista siirtynyt kanadalaismaalivahti Adin Hill jatkoi vahvoja otteitaan. Hill on torjunut jokaisen Sharksin ottelun tällä kaudella ja jokainen on päättynyt loogisestikin voittoon.

Leafs laukoi Hilliä kohden ottelussa 33 kertaa ja kanadalainen otti 30 torjuntaa. Maalinteossa kotijoukkueelta onnistuivat Jason Spezza, Ondrej Kase ja John Tavares.

Sharks pelaa vielä kaksi vierasottelua ennen paluuta kotiin, jossa odottaa viiden ottelun mittainen kotipeliputki. Couturen johtama miehistö kohtaa vieraissa vielä Boston Bruinsin ja Nashville Predatorsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL