Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Evander Kanelle 21 ottelun pelikielto

Evander Kane Sharksin paidassa.
AOP

San Jose Sharksin myrskyn silmässä ollut kanadalaislaitahyökkääjä Evander Kane on saanut NHL:ltä 21 ottelun pelikiellon. Syynä pelikieltoon on väärennetyllä koronapassilla joukkueen toimintaan osallistuminen.

San Jose Sharksin Evander Kane on saanut paljon otsikoita viimeisen puolen vuoden aikana. Useasti syynä ovat olleet pelaajan törttöilyt henkilökohtaisessa elämässä, mutta tällä kertaa NHL antoi pelaajalle tuntuvan pelikiellon, kun Kane osallistui väärennetyn koronapassin kanssa Sharksin toimintaan.

21 ottelun pelikielto on tuntuva.

– Olen pahoillani kaikille pelikavereille, faneille ja organisaatiolle tästä jutusta. Tauon aikana hoidan asiani kuntoon ja pyrin palaamaan pelikiellon jälkeen kaukaloon antaakseni kaikkeni pelille jota rakastan, kommentoi Kane NHL.comin jutussa.

Kane oli myös syytettynä entisen naisystävänsä pahoinpitelystä, mutta tästä ei ole saatu todisteita.

NHL:ssä liikkuu myös huhu, että mikäli Kane palaa vielä Sharksin koppiin, niin jotkut joukkueen pelaajista eivät suostuisi enää pelaamaan tässä organisaatiossa.

30-vuotiaalla hyökkääjällä on vielä sopimusta Sharksin kanssa jäljellä neljän kauden ajan kausipalkan ollessa seitsemän miljoonaa dollaria. Urallaan kanadalainen on pelannut NHL:ssä 769 ottelua ja iskenyt näissä 506 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL