Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vanhat jyrät NHL:n avausviikon tähtinä

Anze Kopitar hienossa LA Kingsin paidassa.
AOP

Anze Kopitar, Alexander Ovechkin ja Steven Stamkos on valittu NHL:n avausviikon tähdistöön. Kukin pelaaja on varattu NHL:n ennen 2010-lukua, joten kokeneita kapteeneja on palkittu avausviikon onnistumisten johdosta.

Los Angeles Kingsin kapteeni, slovenialaishyökkääjä Anze Kopitar aloitti kauden äärimmäisen vahvasti joukkueensa kanssa iskemällä kahteen otteluun hurjat tehot 4+3. Kopitar aloitti kauden iskimällä kotiavauksessa Vegas Golden Knightsia vastaan taululle 3+2 tehot, kun joukkue voitti ottelun 6-2 -lukemin. Minnesota Wildia vastaan päättyneessä tappiopelissä Kopitar oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa 1+1 tehoilla.

Washington Capitalsin maalitykki, venäläiskapteeni Alexander Ovechkin teki viikon kahteen otteluun 3+2 tehot. Avauspelissä Rangersia vastaan Ovechkin iski tehot 2+2 ja toinen maaleista oli alivoimamaali, mikä oli harvinaista herkkua ylivoimalla viihtyvälle pelaajalle.

Kolmostähti oli Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos. Vaikka Lightning pelillisesti alisuorittikin sai Stamkos tulosta aikaiseksi. Kanadalaishyökkääjä viimeisteli kolmeen otteluun tehot 3+4 ja vastasi Kopitarille tehojen puolesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL