Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lauri Korpikoski suuntaakin TPS:n sijaan ulkomaille

Lauri Korpikoski on TPS:n kapteeni.
AOP

TPS-hyökkääjä Lauri Korpikoski siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella ulkomaille.

Aloite lainasopimuksen tekoon tuli TPS:n tiedotteen mukaan Lauri Korpikoskelta, jonka jälkeen osapuolet sopivat lainasopimuksen yksityiskohdista yhteisymmärryksessä. Korpikosken uusi seura tiedottaa asiasta tarkemmin myöhemmin.

Korpikosken ympärillä on kuohunut viime kuukausina, sillä pelaaja on ollut pitkään poissa seuran toiminnasta. 35-vuotiaalle hyökkääjälle tehtiin tammikuussa lonkkaoperaatio, ja hän pääsi aloittamaan jääharjoittelun vasta huhtikuussa. Viime Liiga-kaudella hyökkääjä iski 18 ottelussa tehot 4 + 13.

Elokuun lopulla TPS ilmoitti, että Korpikoski ei kuulu enää kapteenistoon. Uudeksi kapteeniksi Korpikosken tilalle valittiin Juhani Jasu.

Koripikoski on ollut yhtäjaksoisesti sairauslomalla 21. kesäkuuta lähtien. Tiistaina TPS tiedotti, että pelaajan sairausloma päättyy ja hän pystyy aloittamaan harjoittelun joukkueen mukana keskiviikkona. Samalla seura korosti, ettei se ollut sulkenut Korpikoskea pois joukkueen toiminnasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga