Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Lehtonen kieltäytyi AHL:n siirtymisestä – sopimus ostetaan ulos

Mikko Lehtonen Columbus Blue Jackets
AOP

NHL:n viime kaudeksi paikkaa tavoittelemaan lähtenyt Mikko Lehtonen on kieltäytynyt menemästä AHL:n puolelle Columbus Blue Jacketsin farmijoukkueeseen, joten organisaatio on päättänyt tehdä radikaalin ratkaisun.

27-vuotiaan suomalaispuolustaja Mikko Lehtosen kesällä tehty jatkosopimus ostetaan Columbus Blue Jacketsin toimesta ulos. Blue Jackets päätti siirtää NHL:n harjoitusleirien jälkeen suomalaispuolustajan AHL:n puolelle Cleveland Monstersin rivehin, sillä puolustajalle ei ollut NHL:n puolelta paikkaa tarjolla, mutta Lehtonen ei ikinä ilmaantunut Monstersin toimistolle, kuten sovittua oli.

Jarmo Kekäläinen teki tästä tarvittavat johtopäätökset ja päätti ostaa puolustajan sopimuksen ulos. Lehtonen on vapaa tekemään nyt sopimuksen minkä tahansa NHL-joukkueen kanssa. Euroopassa KHL-liigassa puolustajan pelaajaoikeudet omistaa Helsingin Jokerit, joten mikäli Lehtonen palaa Eurooppaan ja KHL:n, niin Jokerit on pelaajan osoite.

NHL-uransa aikana Lehtonen on pelannut Toronto Maple Leafsin ja Blue Jacketsin riveissä 26 peliä syöttäen yhteensä kuusi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL