Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton Oilers hankki kokeneen syvyyshyökkääjän

Colton Sceviour Edmonton Oilers.
AOP

Edmonton Oilers on NHL-kauden alla tehnyt sopimuksen NHL:ssä jo useamman kauden vaikuttaneen Colton Sceviourin kanssa.

Kanadan yksi suurista suosikeista Edmonton Oilers on vahvistanut syvyyshyökkäystään kauden alla tekemällä vuoden mittaisen kaksisuuntaisen sopimuksen laitahyökkääjä Colton Sceviourin kanssa. Sceviour tienaa tästä kaudesta 750 tuhatta dollaria.

Sceviourin hankinta tuli Oilersille tarpeeseen, kun joukkueen laitahyökkääjä Zack Kassian loukkaantui harjoituspelissä eikä pysty olemaan mukana Oilersin avauspeleissä. Oilers aloittaa kauden kotiottelulla Vancouver Canucksia vastaan torstain vastaisena yönä.

Kanadalainen 32-vuotias oikealta laukova Sceviour on Dallas Starsin varauksia kesältä 2007. Stars varasi hyvän laukauksen omaavan hyökkääjän neljännellä kierroksella. Urallaan Sceviour on pelannut NHL:ssä kymmenen kauden ajan. Pelejä on kertynyt Starsin, Florida Panthersin ja Pittsburgh Penguinsin riveissä yhteensä 500 kappaletta. Pisteitä näissä on syntynyt 151. Parhaalla kaudellaan Sceviour on tehnyt 71 peliin 26 tehopistettä Starsin paidassa.

Urallaan hyökkääjä on tienannut palkkaa reilut seitsemän miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL