Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit saa haasteen Niznekamskista

Neftekhimik Niznekamsk yrittää maalia.
Mikko Taipale - Jokerit

Helsingin Jokerit on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen KHL:ssä. Maanantaina joukkue aloittaa kotiotteluiden viikon, kun ensimmäisenä vastaan asettuu Neftekhimik Niznekamsk. Viikko päättyy perjantaina hienoon otteluun SKA Pietaria vastaan.

Lauri Marjamäen valmentama Helsingin Jokerit pyrkii takaisin voittojen tielle maanantaina, kun kello 18.30 alkavassa ottelussa Jokerit saa vieraakseen Frans Tuohimaan edustaman Neftekhimik Niznekamskin.

Jokerit pelasi viime viikolla kolme vierasottelua ja hävisi kaikki. Vieraskiertueelta mukaan tarttui kuitenkin kaksi pistettä, kun ottelut Salavat Julajev Ufaa ja Traktor Tsheljabinskia vastaan etenivät jatkoajalle. Vierasottelussa Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan narripaidat olivat alusta asti vastaantulijoita ja taipuivat 5-1 -lukemin.

Neftekhimik on aloittanut kauden jopa yllättävän vahvasti ennakkoon nähden. Joukkue on KHL:n itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla vain pisteen Sibir Novosibirskia perässä. Kuudenteen sijaankin on vain neljä pistettä matkaa 15 pelatun ottelun jälkeen. Joukkue on kuitenkin nyt viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja edellisestä kahdeksasta ottelusta Neftekhimik on voittanut ainoastaan yhden, kun Admiral Vladivostok kaatui 4-0 -lukemin kotijäällä.

Neftekhimikin tehokkain pelaaja alkaneella kaudella on ollut tshekkipuolustaja Lukas Klok, joka on iskenyt kymmenen tehopistettä 15 otteluun. Hyökkääjistä Marat Khairullin ja Ansel Galimov ovat kahdeksassa pisteessä.

Maalivahdeista Tuohimaa on voittanut neljä peliä päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,53.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi Niznekamskissa Neftekhimikin 4-2 -kotivoittoon. Viime kaudella Helsingissä Jokerit oli lukemin 6-0 parempi.

KHL:n tiistain kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Traktor Tsheljabinsk
17.00 Salavat Julajev Ufa vs. Ak Bars Kazan
18.30 Helsingin Jokerit vs. Neftekhimik Niznekamsk
19.30 Dinamo Minsk vs. Kunlun Red Star
19.30 Dinamo Riika vs. Sibir Novosibirsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL