Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

James Nealille sopimus St. Louis Bluesin kanssa – vasta hankittu hyökkääjä siirtolistalle

James Neal harjoitusottelussa.
AOP

St. Louis Blues on ollut lauantaina aktiivinen NHL:ssä, sillä joukkue on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä James Nealin kanssa, joka tuli koeajalle Bluesin riveihin harjoitusleirille. Lisäksi joukkue lähetti vastahankitun hyökkääjän AHL:n ja on tällä hetkellä siirtolistalla kaikkien vapaasti poimittavissa.

St. Louis Blues on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kokeneen laitahyökkääjä James Nealin kanssa, joka on ollut joukkueen paras maalintekijä harjoitusotteluissa. Neal teki organisaation kanssa 750 tuhannen dollarin arvoisen sopimuksen.

34-vuotias kanadalaislaituri on tehnyt harjoitusotteluissa huimat neljä maalia ja ollut muutenkin hyvä lisä Bluesin hyökkäykseen. Hyvät otteet toivat pelaajalle lopulta sopimuksen. Nealin viimeinen sopimus ostettiin ulos Edmonton Oilersin toimesta. Oilers maksaa tästäkin kaudesta Nealille palkkaa. Tuota sopimusta oli vielä tämä ja ensi kausi jäljellä lähes kuuden miljoonan dollarin cap hitillä. Oilers maksaa hyökkääjälle seuraavat neljä vuotta lähes kaksi miljoonaa dollaria kaudesta.

Neal on pelannut NHL-uransa aikana 850 ottelua ja iskenyt näissä 555 tehopistettä. Kertaalleen laitahyökkääjä on rikkonut 40 maalin rajapyykin yhdellä kaudella.

Nealin sopimuksen lisäksi Blues lähetti farmiin keskushyökkääjä Logan Brownin, joka saapui pari viikkoa takaperin Bluesin riveihin Ottawa Senatorsista vaihdossa Zach Sanfordiin. Nyt Brown on vapaasti kaikkien joukkueiden poimittavissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL