Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa jaettiin pelikieltoja pitkän kaavan mukaan

Dominik Lakatos sai juhlia ekoissa SaiPa-peleissään.
AOP

Viime viikon Liiga-kamppailuissa on nähty ikäviä taklauksia ja niistä Liiga on nyt langettanut kahdelle pelaajalle pelikieltoa.

SaiPan tshekkihyökkääjä Dominik Lakatos taklasi viikonlopun kotiottelussa Oulun Kärppiä vastaan puolustaja Topi Niemelää laidan lähellä. Lakatosille tuomittiin tilanteesta 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta. Lakatosille määrättiin tilanteesta neljän ottelun pelikielto, koska tilanteessa on tarpeeton taklaus selkäpuolelta pelaajaan, joka on haavoittuvassa asemassa. Pahimmassa tapauksessa Niemelä olisi voinut loukkaantua tilanteessa vakavasti.

Tampereen Tapparan puolustaja Santtu Kinnuselle on määrätty viiden ottelun mittainen pelikielto, kun viikonlopun KalPan ja Tapparan välisessä ottelussa Kinnunen taklaa KalPan Miikka Pitkästä päähän. Tilanteesta tuomittiin Kinnuselle 5+20 minuutin rangaistus ja ulosajo. Pitkänen ei loukkaantunut tilanteessa, mutta taklaus osuu häntä suoraan päähän, joten se on ison pelikiellon arvoinen teko.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga