Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mika Pyörälä kovassa iskussa juhlaottelussa – Kärpät voitti Ässät murskalukemin

Mika Pyörälä
AOP

Oulun Kärpät oli pysäyttämättömässä vireessä Liigan lauantai-illassa, kun se haki pisteet Porista Ässien vieraina lukemin 1-7. Isomäen hallissa nähtiin myös kunnioitettava rajapyykki, kun Kärppien varakapteenina toimiva Mika Pyörälä sai pelasi 700. liigaottelunsa.

Kirsikkana kakun päälle kokenut pelaaja iski ottelussa hattutempun. Kärpät tuli otteluun ottelun huimalla vimmalla ja iski Ässät kanveesiin jo ensimmäisessä erässä. Ensimmäiseen kolmeen minuuttiin Kärpät iski kahdesti. Ensin Aleksi Mustonen vei Kärpät johtoon ja Casey Wellman lisäsi johdon 0-2.

Kärpät jatkoi pyöritystään ja erän loppupuolella osuivat Pyörälä kahteen kertaan ja kapteeni Atte Ohtamaa kertaalleen. Erä Kärpille siis 0-5.

Toisessa erässä Kärpät jatkoi tuhojaan. Ottelussa nähtiin kaikkiaan 11 kaksiminuuttista ja Kärppien ylivoima takoikin kovaa tulosta taululle. Ensin Pyörälä iski liigauransa kolmannen hattutempun täyteen ylivoimalla ja vielä neljä minuuttia ennen erän loppua Ville Koivunen iski Kärpät ja 0-7 johtoon ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Kärpät nosti jalan kaasulta, eikä se saanut enää enempää maaleja aikaiseksi. Ässät iski ottelun ainokaisensa 10 sekuntia ennen päätöstä ja pilasi näin loistavasti pelanneen Kärppä-vahti Stanislav Galimovin nollapelihaaveet. Ottelun loppunumeroiksi siis 1-7.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga