Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Raumalla nähtiin trilleri – Lukko korjasi lopulta potin

Scott Pooley onnistuu pilkusta Lukolle.
AOP - Elmeri Elo

Raumalla pelattiin Liiga-kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähtiin Raumalla, kun hallitseva Suomen mestari sai vastaansa Oulun Kärpät.

Raumalla ei maalihanoja pidetty kiinni kuin 40 minuuttia ja kolmannessa erässä ne aukesivat kunnolla. Rauman Lukon ja Oulun Kärppien välisessä ottelussa varsinaiselta peliajalta lähdettiin 4-4 -tasatilanteesta jatkoajalle. Jatkoajan ja voittolaukauskilpailun jälkeen voittajaksi selviytyi jo kolmen maalin johdossa varsinaisella peliajalla ollut Lukko 5-4 -lukemin, kun peliajankin kuluessa onnistunut Scott Pooley sekä Arttu Ilomäki onnistuivat, ja Lassi Lehtinen torjui Kärppien yritykset.

Lukko johti varsinaisella peliajalla 40 minuutin jälkeen ottelua 2-1 -lukemin, kun Pooley onnistui Liiga-uransa avausmaalinteossa ja Vili Saarijärvi iski Lukon toisen osuman. Kolmannen erän alussa Mikko Kokkonen ja Pavol Skalicky veivät maaleillaan kotijoukkueen jo 4-1 -johtoon, mutta viimeisen yhdeksän minuutin aikana Mikko Niemelä, Mika Pyörälä ja Jesse Koskenkorva iski maalit mieheen tuoden Kärpät tasoihin. Kärppien avausmaalista toisessa erässä vastasi Topi Niemelä.

Lehtinen torjui kotijoukkueen maalilla 18 kertaa ja Stanislav Galimov 35 kertaa vieraiden maalilla.

Kärpät pelaa huomenna Porissa Ässien vieraana ja Lukon kausi jatkuu Turkuun, jossa vastaan asettuu Turun Palloseura.

Liiga-kierroksen tulokset

HPK vs. Ässät 2-1 ja.
KooKoo vs. JYP 1-2 ja.
Lukko vs. Kärpät 5-4 vl.
Pelicans vs. TPS 1-0
Sport vs. KalPa 4-3

Liigan lauantain kierroksen ottelut

17.00 HIFK vs. Sport
17.00 JYP vs. KooKoo
17.00 SaiPa vs. HPK
17.00 Ässät vs. Kärpät
18.30 KalPa vs. Pelicans
18.30 TPS vs. Lukko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga