Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:lle merkittävät jatkosopimukset

Teemu Tallberg,HIFK
AOP - Vesa Pöppönen

Helsingin IFK on tiedottanut tehneensä jatkosopimukset kapteeni Teemu Tallbergin ja keskushyökkääjä Miro Väänäsen kanssa.

HIFK:n kapteeni Teemu Tallberg ja luottosentteriksi debyyttikaudellaan noussut Miro Väänänen ovat solmineet jatkosopimukset seuran kanssa. Molempien sopimuksen ulottuvat kevääseen 2024 asti.

Tallberg valittiin elokuussa HIFK:n 29. kapteeniksi. Hän pelaa joukkueessa kahdeksatta kauttaan.

– Tallberg on meidän kippari ja luottopelaaja. Hän on muutaman viime kauden aikana noussut yhdeksi joukkueen suunnannäyttäjistä ja on huippu-urheilija, joka elää joukkueen arvojen mukaisesti joka päivä, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n tiedotteessa.

Joensuusta vuosi sitten Helsinkiin saapunut 22-vuotias Väänänen pelasi ensimmäisen täyden kautensa HIFK:ssa 2020–2021 ja nousi saman tien kokoonpanon vakiopelaajaksi ja oli liigakaukalossa heti kuin kotonaan.

– Väänänen näytti pystyvänsä pelaamaan tasaisesti koko kauden läpi ja otti päivänä yksi oman paikkansa joukkueessa. Hän herätti otteillaan varmasti muidenkin joukkueiden mielenkiinnon.

– Väänäsellä on vielä paljon potentiaalia kehittyä ja on osoittanut olevansa valmis tekemään sen kovan työn kehittyäkseen, kertoo Salmelainen.

30-vuotias Tallberg on pelannut urallaan 404 Liiga-ottelua ja iskenyt näissä 144 tehopistettä. Liigassa Tallberg on HIFK:n lisäksi edustanut Tapparaa, Sportia ja Jukureita.

Väänäsellä on Liiga-pelejä vyöllään kahdelta edelliseltä kaudelta 44 kappaletta. Viime kaudella hyökkääjä teki 13 pistettä Liigassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga