Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues jatkosopimukseen luottohyökkääjän kanssa

Tyler Bozak St. Louis Blues
AOP

St. Louis Blues on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Tyler Bozakin kanssa.

Tyler Bozak siirtyi vapaana pelaajana kolmen vuoden mittaisella sopimuksella kesällä 2018 Toronto Maple Leafsista St. Louis Bluesin riveihin 15 miljoonan dollarin sopimuksella. Bozak oli tärkeänä osana Bluesin joukkuetta, kun Craig Beruben valmentama miehistö marssi keväällä 2019 Stanley Cupiin.

Uudella sopimuksella 35-vuotias kanadalaissentteri tienaa 750 tuhatta dollaria. Reginasta, Sasketchewanin provinsin kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä on urallaan tienannut lähes 40 miljoonaa dollaria tähän mennessä.

Bozak on NHL-urallaan pelannut 764 ottelua ja tehnyt näissä otteluissa 449 tehopistettä.Parhhaala kaudella Leafsin riveissä Bozak teki runkosarjan 78 otteluun yhteensä 55 tehopistettä. Kolmen kauden aikana Bluesissa kanadalainen on pelannut 170 ottelua ja tehnyt 74 tehopistettä.

Bluesin sopimustilanne ensi kauden suhteen on hyvä, mutta joukkueella on edelleen tilanne se, että palkkatilaa ei juurikaan ole tärkeistä hyökkääjistä Robert Thomas on vielä ilman sopimusta ensi kaudesta. Lisäksi Bluesissa saattaa tapahtua vielä merkittävä pelaajasiirto ennen kauden alkua, kun venäläistähti Vladimir Tarasenko on vieläkin kaupan. Tarasenkolla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL