Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjän sopimus ostetaan ulos

Joona Luoto Jetsin paidassa.
AOP

Winnipeg Jetsiä edustaneen suomalaishyökkääjä Joona Luodon sopimus ostetaan ulos. Näin kertoo Sporstnetin toimittaja Elliotte Friedman Twitter-tilillään.

Tampereelta kotoisin oleva 24 vuotta syyskuussa täyttävän Joona Luodon sopimus on ostettu Winnipeg Jetsin toimesta ulos. 190 senttisellä hyökkääjällä oli vielä vuosi NHL:n tulokassopimusta jäljellä Jetsin kanssa, mutta sopimuksen viimeinen vuosi ostetaan ulos.

Lempäälän Kisan kasvatti siirtyi Pohjois-Amerikkaan Tampereen Tapparasta kauden 2018-19 jälkeen, kun Luoto oli tehnyt Liigassa 58 otteluun 16 tehopistettä. Luoto debytoi NHL:ssä kaudella 2019-20 pelaten Jetsin paidassa 16 ottelua, mutta näissä ei tehopisteitä syntynyt. Kahden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden aikana Luoto pelasi pääasiassa AHL-seura Manitoba Moosen riveissä. Moosessa pelejä kertyi kahden kauden aikana 29 kappaletta ja näissä syntyi tehot 2+6.

Liigassa Luoto on pelannut neljällä eri kaudella. Tapparan lisäksi hyökkääjä on edustanut Helsingin IFK:ta viime syksynä 19 ottelun ajan. HIFK:ssa Luoto pelasi lainalla Jetsistä ennen paluuta Kanadaan.

Liigassa hyökkääjä on pelannut urallaan yhteensä 148 ottelua ja tehnyt näissä 47 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL