Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Kraken lisäsi kilpailua keskikaistalle

Ryan Donato pelasi San Josen riveissä viime kaudella.
AOP

NHL:n laajennusjoukkue Seattle Kraken on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kokeneen hyökkääjän kanssa.

Seattle Kraken tiedotti maanantaina tehneensä sopimuksen keskushyökkääjä Ryan Donaton kanssa. Donato tienaa ensi kaudesta 750 tuhatta dollaria ja luo lisää kilpailua joukkueen keskikaistalle.

– Me pidämme hänen hyökkäyspään potentiaalista ja uskomme, että Ryan lisää meidän joukkueen syvyyttä pelaajissa, jotka voivat tehdä pisteitä ottelusta toiseen, kommentoi Krakenin GM Ron Francis tuoretta sopimusta.

25-vuotias Donaton on kotoisin Scituaten kaupungista Massaschusettsin osavaltiosta. Donato on Boston Bruinsin toisen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta.

Vasemmalta laukova hyökkääjä on urallaan edustanut NHL:ssä Boston Bruinsia, Minnesota Wildia ja viimeisimpänä San Jose Sharksia. NHL:ssä otteluita on tilille kertynyt yhteensä 180 kappaletta ja näissä on syntynyt 77 tehopistettä.

Ennen ammattilaisuraa Donato pelasi Harvardin yliopistossa jääkiekkoa kolmen kauden ajan ja iski viimeisellä kaudellaan 2017-18 29 otteluun 43 tehopistettä. Tämän jälkeen Donato debytoi NHL:ssä Bruinsin paidassa ja iski 12 otteluun yhdeksän tehopistettä.

Donato kaupattiin helmikuussa 2019 Wildiin osana kauppaa, jossa Bruins vahvisti keskikaistaa Charlie Coylella. Wildista Donato siirtyi Sharksin riveihin viime syksynä viahdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL