Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

SHL-kausi käyntiin lauantaina – mukana 21 suomalaista

Jesse Virtanen Färjestadissa.
AOP

Ruotsin jääkiekon pääsarja SHL käynnistyy lauantaina seitsemän ottelun kierroksella. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee Växjö Lakers. SHL:ssä on jälleen kerran vahva suomalaisedustus.

SHL:ssä pitkä 52 ottelua kestävä runkosarja käynnistyy lauantaina. Hallitseva mestari Växjö Lakers kohtaa ensimmäisellä kierroksella Färjestad BK:n kotijäällään. Viime kauden päätteeksi HV71 tippui Hockey Allsvenskaniin ja Timrå IK nousi takaisin SHL:n.

Suomalaisia on totuttuun tapaan erittäin paljon SHL:ssä mukana. Vahvin edustus on Örebrossa, jossa on jopa seitsemän suomalaista kenttäpelaaja. Joukkuetta edustaa puolustajat Rasmus Rissanen ja Kristian Näkyvä sekä hyökkääjät Joel Mustonen, Miikka Salomäki, Jani Lajunen, Juuso Puustinen ja Robert Leino. Joukkuetta valmentaa ruotsalaisvalmentaja Niklas Eriksson. Viime kaudella Örebro tippui välierissä jatkosta.

Hallitsevaa mestaria Växjö Lakersia edustaa puolustajat Miika Koivisto ja Juuso Vainio sekä keskushyökkääjä Julius Nättinen. Luulajassa pelaa Juhani Tyrväinen, Joonas Rask ja puolustaja Julius Honka. Puolustaja Tony Sund edustaa Rögle BK:ta, keskushyökkääjä Mikael Ruohomaa sekä maalivahti Kasimir Kaskisuo edustavat Leksandsia ja puolustaja Jesse Virtanen Färjestadia. Oula Palve ja Tomi Sallinen edustavat Brynäsiä yhdessä maalivahti Veini Vehviläisen kanssa. Sami Rajaniemi torjuu kiekkoja Timrån maalilla.

SHL:n avauskierros lauantaina

16.15 Frölunda HC vs. Brynäs IF
16.15 Oskarshamn vs. Timrå IK
16.15 Växjö Lakers vs. Färjestad BK
19.00 Djurgårdens IF vs. Skellefteå
19.00 Leksand vs. Malmö Redhawks
19.00 Luulaja vs. Linköping HC
19.00 Örebro vs. Rögle BK

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut