Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Saksan DEL-liiga käynnistyi – mukana kahdeksan suomalaista

Ilari Melart Adler Mannheimin riveissä.
AOP

Saksan jääkiekon pääsarja DEL-liiga on tehnyt vahvaa nousua kohti Euroopan kärkisarjoja. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee CHL:ssä mukana oleva Eisbären Berlin, joka kaatoi DEL-liigan finaaleissa Wolfsburgin viime kauden päätteeksi.

DEL-liigassa on tällä kaudella mukana 14 joukkueen sijasta 15 joukkuetta ja näistä kymmenen parasta selviytyy pudotuspeleihin. Kaksi viimeistä joutuvat karsintoihin. Runkosarjassa pelataan aiemmasta poiketen 60 ottelua.

DEL-liiga on ollut jo pitkään suomalaisille pelaajille mieluinen paikka pelata ja tälläkin kaudella sarjassa nähdään viisi kenttäpelaajaa sekä kolme maalivahtia. Hallitsevan mestarin riveissä ei suomalaisia pelaa, mutta Adler Mannheimista löytyy kaksi suomalaispuolustajaa, kun Ilari Melart ja Joonas Lehtivuori vahvistavat Tshekki Pavel Grossin valmentaman joukkueen alakertaa.

Puolustaja Markus Kojo edustaa Bietigheim Steelersiä yhdessä maalivahti Sami Aittokallion kanssa. Isokokoinen Joonas Järvinen siirtyi täksi kaudeksi Dusseldorfer EG’n riveihin. Niclas Lucenius pelaa Krefeld Pinguinen riveissä.

Maalivahdeista Karri Rämö löysi uuden kodin Ingolstadtista, kun kokenut NHL:n ja KHL:n läpipelannut maalivahti siirtyi paikallisen ERC:n riveihin. Moninkertainen Suomen mestari Tomi Karhunen torjuu kiekkoja Straubing Tigersin riveissä.

NHL:n varatuista huippulahjakkuuksista venäläinen Ruslan Iskhakov edustaa Adleria, John-Jason Peterka EHC Muncheniä ja Lukas Reichel Eisbären Berliniä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut