Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Venäjä peittosi Japanin niukasti ja piti A-lohkopaikkansa

Venäjä Japani 31.8.2021
AOP

Venäjä ja Japani kohtasivat naisten MM-turnauksen viimeisessä sijoitusottelussa. Venäjä oli niukoin 2-0-lukemin parempi.

Venäjä sai vahvan alun ja hallitsi ensimmäistä erää. Valeria Pavlova iski joukkueen avausmaalin kahdeksannella minuutilla, mutta enempään joukkue ei pystynyt edes yhdellä ylivoimallaan. Toinen erä oli puolestaan Japanin hallintaa ja joukkue pommitti laukauksia, mutta vahva puolustuspeli piti molemmat joukkueet erissä nollilla.

Päätöserä oli tiukkaa kiekkoilua ja peli olisi voinut kääntyä kummalle hyvänsä. Venäjä oli lopulta vahvempi, kun Viktoria Kulišova osui reilut kahdeksan minuuttia ennen loppua tuplaten Venäjän johdon. Japani otti vielä maalivahdin pois ja pääsi kerran ylivoimallekin, mutta tuloksetta. Voitto ja paikka A-lohkossa menivät siis Venäjälle.

Venäjän päävalmentaja Jevgeni Bobariko oli tyytyväinen joukkueen turnaukseen kokonaisuutena.

– Pelasimme hyvää jääkiekkoa tässä turnauksessa. Meidän täytyy keskittyä täältä saatuihin hyviin asioihin ja yrittää pelata vauhdikkaammin. Seuraavassa turnauksessa näette aivan uudenlaisen Venäjän.

– Saimme tässä turnauksessa paljon kokemusta huippujoukkueita vastaan. Meidän täytyy kuitenkin pelata paremmin, meillä on hyvä ryhmä nuoria pelaajia ja he ovat joukkueemme tulevaisuus, mies summasi.

Joukkueen hyökkääjä Aleksandra Vafina oli kriittisemmällä tuulella.

– Turnaus oli vaikea. Turnauksen sijoittuminen kesäaikaan ei selitä kaikkea ja teimme parhaamme. Opimme paljon tästä turnauksesta ja nyt meillä on paljon aikaa työstää ongelmiamme kauden aikana. Olympialaiset ovat seuraava iso tavoite ja meidän täytyy olla valmiina. Olen varma, että pelaamme siellä paremmin.

Japanin kapteeni Chiho Osawa oli loppusijoitukseen, kuudenteen sijaan, tyytyväinen.

– Mielestämme pääsimme todella lähelle top 5 -maita, mutta meidän täytyy parantaa vielä joitain asioita, erityisesti maalintekoa. Meidän täytyy keskittyä siihen.

Puolustaja Akane Hosoyamada yhtyi kapteenin mielipiteeseen.

– Meillä on monia pelaajia, jotka osaavat maalinteon ja osaavat laukoa hyvin. Heitä tarvitaan kuitenkin lisää. Paljon on asioita, joita täytyy parantaa, mutta meillä on myös paljon potentiaalia.

– Saimme kiekkoja maalille ja liikettä maalin eteen, mutta viimeiset ratkaisut jäivät vajaiksi. Emme päässeet myöskään irtokiekkoihin, nainen kertasi turnauksen kompastuskiviä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat