Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Chicago Blackhawks kiinnitti luottopuolustajansa pitkään sopimukseen

Connor Murphy Chicagon paidassa.
AOP

Chicago Blackhawks on tehnyt neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Connor Murphyn kanssa. 

Oikealta laukova 28-vuotias Connor Murphy tienaa uudella sopimuksellaan reilut neljä miljoonaa dollaria kaudessa ja sopimuksen kokonaisarvo on 17,6 miljoonaa dollaria. Murphy on kotoisin Dublinin kaupungista Ohiosta.

193 senttinen yhdysvaltalaispuolustaja on Arizona Coyotesin ykköskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi puolustajan numerolla 20. Murphy siirtyi Coyotesista Blackhawksin riveihin osana kauppaa, jossa Niklas Hjalmarsson päätyi Coyotesiin. Murphyn kyljessä Blackhawksiin siirtyi hyökkääjä Laurent Dauphin.

Murphy kuului juniorina Yhdysvaltain jääkiekkolupausten kehitysohjelmaan, mutta siirtyi OHL:ssä pelaavan Sarnia Stingin riveihin kaudeksi 2011-12 ja pelasi Stingin riveissä kaksi kautta. Puolustajan ammattilaisura käynnistyi kaudella 2013-14 Coyotesin riveissä ja NHL:ssä Murphylle kertyi 30 ottelua. AHL:n puolella Portland Piratesin riveissä puolustaja pelasi 36 ottelua.

Yhteensä kahdeksan NHL:ssä vietetyn kauden aikana puolustajalle on kertynyt 494 ottelua ja näissä on syntynyt 110 tehopistettä. Kausi 2019-20 oli puolustajalle tehopisteiden valossa paras, sillä tehoja kertyi 58 runkosarjan otteluun 19 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL